2777
2789

سلام ازمایش دادم پرولاکتینم 1208 خیلی ترسیدم هنوز  دکتر نرفتم ج ازمایشو نشون بدم🥺🥺 کی میدونه ینی چی

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️

استزست خیلی خیلی خیلی بالاس مث اینک بری دکتر بهت قرص کابرلین میده دوماهه خوب میشی 

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استزست خیلی خیلی خیلی بالاس مث اینک بری دکتر بهت قرص کابرلین میده دوماهه خوب میشی 

راس میگی؟؟؟ میگن غده یا توموره اخه

برا منم بالا بود دوباره فرستاد آزمایش دفعه اول استرس داشتم و قوانین آزمایشو رعایت نکرده بودم اشتباه درومده بود

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
برا منم بالا بود دوباره فرستاد آزمایش دفعه اول استرس داشتم و قوانین آزمایشو رعایت نکرده بودم اشتباه ...

نه من رعایت کرده بودم همرو قبلش ازم پرسیدن اوکی بود همچیم

باید دوساعت قبل ازمایش بیداربشی تحرک زیاد نداشته باشی تاموقع ازمایش تو محیط ازمایشگاهی نیم ساعت باید بشیتی شب قبلش رابطه نداشته باش وسوتین نباید ببنذی کلن دست تا وقتی ازمایشت تموم شه نباید ب سیتت بزنی باید مثل تازه زایمان کرده ها راه بری اروم ن تن تن این شرایط خیلی خیلی خیلب مهمن تو ازمایش پرلاکتین 

دلیل محکم پرلاکتنیم استرسه

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
راس میگی؟؟؟ میگن غده یا توموره اخه

ن بابا استرس نگیر اون رقمش تو ۱۰۰۰۰ایناس

میری دکتر دوبارع ازمایش میدی اگه بالا بود ام ار ای میدی بعددارو میده  باعث سقط میشه

سردرد دارم تقریبا هفته ای چندبار چشمام پیشونیم

نه من رعایت کرده بودم همرو قبلش ازم پرسیدن اوکی بود همچیم

این آزمایش پرولاکتین خیلی اشتباه میشه مطمئنم برا شما هم اشتباه شده و دوباره باید آزمایش بدی چون هم خودم هم دختر خالم هر دومون اشتباه شده بود مثلا سه ساعت قبل آزمایش باید بیدار باشی نیم ساعت قبلش باید بشینی و تحرک نداشته باشی استرس اصلا نباید داشته باشی شب قبلش لباس زیر نبسته باشی رابطه نداشته باشی ۱۲ ساعت ناشتا باشی و ...

باید دوساعت قبل ازمایش بیداربشی تحرک زیاد نداشته باشی تاموقع ازمایش تو محیط ازمایشگاهی نیم ساعت باید ...

دقیقا من نزدیک دوسال استرس شدید داشتم 

این آزمایش پرولاکتین خیلی اشتباه میشه مطمئنم برا شما هم اشتباه شده و دوباره باید آزمایش بدی چون هم خ ...

رابطه نداشتم شب قبلش سوتین نبسته بودم ناشتام بودم دوساعت بعد بیدارشدنم رفتم ازمایش

رابطه نداشتم شب قبلش سوتین نبسته بودم ناشتام بودم دوساعت بعد بیدارشدنم رفتم ازمایش

الکی استرس نگیر مطمئن باش دوباره میری آزمایش میدی میایی میگی اشتباه شده بود من تو این چند سال انقدر از این آزمایشا دادم و از این استرسا کشیدم کوه تجربه شدم 

الکی استرس نگیر مطمئن باش دوباره میری آزمایش میدی میایی میگی اشتباه شده بود من تو این چند سال انقدر ...

خدا کنه..از دیشب دارم گریه میکنم بخدا😞