2777
2789
اره اصلا میگه حرف حرف کنه بدون اجازه من حق نداری بری بیرون حتی خونه بابام حتی سرکوچه حتما باید بهش ب ...

چی بگم عزیزم ان شاالله ک خدا کمک کنه درست شه 

الان دیگه با بچه سخته بخوای کاری کنی مگر اینکه راضی شه برین مشاور ک با این توصیف اونم بعید میدونم 

باید دوران عقد سعی میکردی درستش کنی یا ی فکری کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار هستم 🤦‍♀️🥴 

خونه هم که هیچی نبود پسرم یا از بیرون میخره یا خودش یه چیزی درست میکنه

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

کله گنجشکی از دیشب داشتم ولی نون پنیر و گوجه خوردم🤭

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نوش جونت ماهی دوس😋

منم قراره تن ماهی درس کنم چون تازه بیدار شدم🤭

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

دارم استنبولی درست میکنم 

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

برنج کته روشم املت سیر دار 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

ناهار های خوشمزتون نوش جانتون 

لطفا تو این شبها برای حاجت من دعا کنید

لطفا برام دعا کنید خدا حاجتمو بده چند ساله منتظرم اگر تونستی یک صلوات بفرست شاید نفست حق بود و حاجتم روا شدالتماس  دعا