2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچی الان مامانم میاد خفم میکنه میگه عنتر منو بابات نیستیم خو تو حداقل یه چیزی درست کن
جاش نشتم تاپیک مینویسم میاین تاپیکم ؟ هیچکی نیست بیاین دیگه همه کارایی  که میگم امتحان شدس 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/9138422/بیاین-راهکار-هایی-برای-پوست-مو-لاغری-زندگی-و-بهتون-بگم?postId=247225901

یه اسگل که راه خونشو گم کرده....+.....حس میکنم یه چیزی داره منو میکشه میخواد ببرتم توی تاریکی مطلق و دیگه برم نگردونه اما من دیگه مانعش نمیشم دیگه نمیترسم دیگه نمیتونم بترسم.....
چقد دلم خواست یهو🤤🤤🤤🤤نوش جونت 

اخی عزیزم غذای نیم ساعتس سر فرصت درست کن 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

یه غذای ساده کسی سراغ نداره ؟

یه اسگل که راه خونشو گم کرده....+.....حس میکنم یه چیزی داره منو میکشه میخواد ببرتم توی تاریکی مطلق و دیگه برم نگردونه اما من دیگه مانعش نمیشم دیگه نمیترسم دیگه نمیتونم بترسم.....
بخدا اگه بهش بگم میرم مثلا سنگک بخرم و برگردم اگه گفت برو میتونم برم اگه گفت نرو نمیتونم برم🙁۲۴

من سی وسه سالمه ویه بچه دوازده ساله دارم نمتونم بی اجازش برم

برام یه صلوات بفرستید منم براتون میفرستم
من سی وسه سالمه ویه بچه دوازده ساله دارم نمتونم بی اجازش برم

خیلی سخته درکت  مبکنم

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍