2777
2789
عنوان

من خیلی حسادت جاریمو دارم

1281 بازدید | 50 پست

دیشب تاپیک زدم اما چون دیر وقت بود و موقع خواب نتونستم درست و کافی توضیح بدم 

ببینید جاری من از اون آدم هاست که همه میگن چرا اینجوریه چرا به خودش نمی‌رسه چرا انقد لاغره چرا دماغ عمل نمیکنه چرا...

چون شوهرش آدم خسیسی هست و بهش نمی‌رسه 

از طرفی تا راهنمایی درس خونده ولی من شغلم رسمی هست و تعریف از خود نباشه اندامم و صورتم خیلی بهتره 

اینارو نمیگم که فکر کنین در زیر پوستی و این چرندیات چون می‌خوام کمکم کنید که بیخودی این حس رو بهش نداشته باشم 

بعد اینکه شوهرم واسم کم نمی‌ذاره خداروشکر ایراداتی داره اما خیلی به نسبت برادرش بهتره 

در ضمن اینم بگم که همه میگن جاریم بی دست و پاست

حالا میشه بگین بنظرتون علتش چیه حسادت من 

حتی واسه کوچک ترین چیزاهم بهش حسودی میکنم 

در حد اینکه جایی بره که من نرم😐

اینم بگم فقط به ایشون این حس رو دارم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش خوش اخلاق شو

امام زمانم قربونت برم   آخه تو چ قدر خوبی .. جانم به فدایت آقا جان ......بیا یه چیزی یادت بدم واسه استجابت دعا          قبل دعا کردن امام زمان رو به مادرش فاطمه زهرا (ع)و امام حسین (ع)و امام رضا(ع) قسم بده که دعاتون مستجاب کنه //////دوم اینکه خدا رو به کارهای خوبتون قسم بدین تا اجابت کنه دعاتون عزیز  اگه دعاتون مستجاب شد یه دعایی هم واسه من کن ....... الهی که حاجت روا بشی ....

دلم براش سوخت

چقد پشت سرش بد میگن

حالا خودشون خیلی خوبن

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بیکار خواهر بیکار

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
باهاش خوش اخلاق شو

ادم کم حرفی هستش 

اونم نسبت ب من حسوده 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

مطمعنی واقعا این چیزایی که میکی هستی 

مطمعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

م

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂