2777
2789

کنکوریای عزیز

گول اسم رشته رو نخورید و برای سالها خودتون رو بدبخت نکنید !

بمونید پشت کنکور و باز تلاش کنید خیلی بهتره

شما بعد قبولی و بعد اتمام تحصیل متوجه میشید چه اشتباه بزرگی کردید 

همین تعهد زندگی اینده شما رو خیلی تحت تاثیر قرار میده 

واقعا این توصیه منو جدی بگیرید

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچها.. خسته نباشید ..پزشکی تعهدی خیلی سخته درست میگن..به این صورت هستش که شما تعهد میکنید بعداز اتمام سالهای درسی در یکی از مناطق محروم اونم به مدت زمان طولانی بمونید مثلا دو برابر سالهای تحصیل و خدمت کنید و یک سری شرایط دیگه..البته هنوز اجرا نشده شایدم خیلی بد نباشه

پزشکی تعهدی یعنی سه برابر طول تحصیل باید تو مناطقی که براتون تعیین میشه خدمت کنید، اجازه جابجایی ندارید، اجازه مهاجرت ندارید، قابل خرید هم نیست...

حداقل حداقل تحصیل ۷ سال طول میکشه و ۲۱ سال باید خدمت تعهدی انجام بدید.... یعنی ان‌شالله حدود ۵۰ سالگی میتونید رها بشید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ولی من شنیدم قانون جدید اومده تعهد رو خیلی کم کردن فک کنم دو سه سال

بله کاهش پیدا کرده، از ۳ برابر طول تحصیل شده ۲ برابر ...

ولیییی درصد پذیرش تعهدی خیلی خیلی بالا رفته

یه مزیت داره، این که برای داوطلبان بومی خوب هست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ولی من شنیدم قانون جدید اومده تعهد رو خیلی کم کردن فک کنم دو سه سال

دو سه سال نه 

دو برابر مدت تحصیل

مدت تحصیل پزشکی چند ساله ؟؟؟؟

در کل تعهدی افتضاحه

بله کاهش پیدا کرده، از ۳ برابر طول تحصیل شده ۲ برابر ... ولیییی درصد پذیرش تعهدی خیلی خیلی بالا رفت ...

اصلا به درد نمیخوره 

بعد رفتن به این رشته ها 

متوجه میشید که رندگی ابعاد مختلفی داره 

شما با این تعهد کل انتخاب ها و اینده تون رو تحت تاثیر قرار میدید 

از جمله ازدواج

شرایط زندگی 

بچه هاتون 

درامد اینده

همهههه چی