2777
2789
عنوان

روزانه مجاز شدم خوبه؟🥺😂

302 بازدید | 30 پست

اصلا بدردی میخوره؟

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

چی میشد منم فرهنگيان بیارم🥺😂

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عده اینم مجاز نشدن واقعا برو خداتو شکر کن گلم

🙁

دوست من فرهنگیان درس میخونه به نظرم خیلی شغل مزخرفیه از صبح تا شب سرپا باشی بعد دولت پولتو ندی بری ا ...

🥲

دوست من فرهنگیان درس میخونه به نظرم خیلی شغل مزخرفیه از صبح تا شب سرپا باشی بعد دولت پولتو ندی بری ا ...

منم میخوام فرهنگیان بیارم

ولی  اره دیگه مجبوریته پس چی

ادم پول داشته باشه برا چی بره بچا سرو کله بزنه

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
برای چی پول نده؟

بعضی اوقات حقوق هاشون خیلی دیر پرداخت میکنن یا اینکه خیلی تسهیلات بهشون نمیدن شما تلویزیون نگاه نمی کنید؟ اینهمه معلم ها اعتراض میزنن

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
منم میخوام فرهنگیان بیارم ولی  اره دیگه مجبوریته پس چی ادم پول داشته باشه برا چی بره بچا سرو ...

آره واقعا از خودت و کمرت مایه بزاری بعد حقوق دیر پرداخت کنه اموزش و پرورش

بعضی اوقات حقوق هاشون خیلی دیر پرداخت میکنن یا اینکه خیلی تسهیلات بهشون نمیدن شما تلویزیون نگاه نمی ...

تلویزیون کم میبینم یه مدته اطلاعم کمه .

امیدوارم درست بشه .برای خانم ها مخصوصامعلمی شغل خوبیه . من هم شرکت کردم آموزش و پرورش  ولی از روند اداری خسته شدم بعضی وقتها پشیمون میشم .

مرنج و مرنجان
تلویزیون کم میبینم یه مدته اطلاعم کمه . امیدوارم درست بشه .برای خانم ها مخصوصامعلمی شغل خوبیه . من ...

بله واقعا شغل خوبیه ولی تو کشور ما خیلی اذیت می کنند