2777
2789

متاسفانه بعضيا خیلی بیشعورن خیلی حد وحدود نداره 

برعکسش بعضيا هم خیلی با شعورن برام قابل احترام هستن 

هر وقت از علاقم گفتم اومدن هیت دادن بهشون بابا آدم های که من فنشون خیلی آدم های خوبین ولی خب تو ایران خیلی هیتر دارن دلیلشم سوختشون هست از موفقیت هاشون💜💅🍓

من هیچوقت بخاطر نظر یه عده از اینکه فنشون پشیمون نمیشم ولی دلم نمیخواد بهشون هم هیت بدن

اگه دیدین از بی تی اس تاپیک زدم نیایین اگه میخوایین بیایین هیت بدین خب خوشت نمیاد نیا سرت تفنگ نزاشتم که

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که به کسی که تا حالا ندیده هیت میده 

باید بره دیوونه خونه و قرص هاش رو به موقع بخوره 

راحت باش عزیزم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

چند سالته

عزیزم ۱۹ سالمه 

رونالدو جان سینا آهنگ هاشون گوش میدن و خیلی آدم های دیگ فنشون هستن و باهاشون همکاری کردن

بزرگ شدم یادم رفت هعی 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بدون هیچ تردیدی میگم که زیر 18 ای

۱۹ سالمه 

فروردین ۲۰ میشم

رونالدو جان سینا آهنگ هاشون گوش میدن و خیلی آدم های دیگ فنشون هستن و باهاشون همکاری کردن