سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه شکرگزار قیافت باش منم یه زمانی بدم میومد تااینکه ازدواج کردم اولینگزینه همسرم که وقتی گفت اعتماد به نفسم بالارفت برابینی کوچیکم بود تاقبلش فکر میکرد خیلی خوشگل نیستم هیچکی دوستمم نداره تازه عملم نکردم بعد خداروبابت قیافم شکر کردم و همچنان میکنم چون اون این چهره رو بهم داده از نظر خیلیا شاید خوشگل نباشم اما صددرصد راضیم ازتواناییام وچهره م
پول باعث جذابیت ظاهری میشه یعنی مثلا یه فردی رو میبینی روش کراش میزنی میگی این چقدر خوشتیپ و باکلاسه چقد خفنه اما وقتی مدتی باهاش در ارتباطی میبینی چقدر اخلاقش مزخرفه و آدم از همنشینی باهاش لذت نمیبره خلاصه که خودم بیشتر روی اخلاق متمرکزم
فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
Turk gril 😍😁 لبخند ساختگی میتواند یک میلیون اشک را پنهان کند.
هیچ دوست دارم برم بالای کوه فریاد بزنم گریه کنم خالی کنم خودمو
سلام عزیزمممم چرا چیشده تامیتونی گریه کن اما گریه هات و تااخر انجام بده تواین حال نمون جذابیتتو حفظ کن اعتماد به نفستو بالاببر بذار دنیا بدونه قوی هستی
من جذابم اعتماد بنفسم تقریبا بالاست توانایی جور شدن با موقعیتها رو دارم، مدیریت عالی... چون خیلی تو زندگی سختی کشیدم یه توانایی هایی رو بدست اوردم الان هر چی دارم از تواناییهام بوده اما بنظرم ذاتی نبودند ار رنجش از خشم درون از نداشتن ها از ناراحتی ها بدستشون اوردم...
من جذابیت رو توی خوش رفتاری و ادب میدونم چون همیشه سعی نیکنم با بقیه با احترام رفتار کنم و ...
منم ادب و اخلاق و بهترین گزینه جذابیت میدونم ادم از قشر ضعیفم باشه باادب رفتار کنه و بااخلاق باشه همه عاشقش میشن و بیشتر دورشو میگیرن ...خیلیا درامد بالاندارن اماتادلت بخواد اخلاق و ادب فراووووون دارن
همیشه شکرگزار قیافت باش منم یه زمانی بدم میومد تااینکه ازدواج کردم اولینگزینه همسرم که وقتی گفت اعت ...
اوهوم
منم فقط به خاطر بینیم ناراضیم🙂🖤
کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭 آن روز در دلم حال و هوایی میشود ناب !🖤 امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔 ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭
سلام عزیزمممم چرا چیشده تامیتونی گریه کن اما گریه هات و تااخر انجام بده تواین حال نمون جذابیتتو حفظ ...
ددقیقا
کلی گریه کردم سبک شدم خداروشکر
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!