2777
2789

سلام دوستان من 7سال پیش درسمو تا اول دبیرستان خوندم و امتحانات خرداد و تجدید شدم چون ازدواج کردم نمیخواستم درس بخونم و چون نظام قدیم بودم انتخاب رشته هنوز نکرده بودم 

الان طلاق گرفتم و میخوام ادامه بدم 

سوالم اینه الان انتخاب رشته وقتی نهم رو میخونی انتخاب میکنی من چون نهم و دارم میشه الان انتخاب رشته کنم و برم فنی حرفه ای نمیخوام برم مدرسه بزرگسالان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حالا میخوای درس بخونی .که یکاره ای بشی اول ابنو جواب بده

😅😅

نه فقط میخوام خودمو با درس خوندن سرگرم کنم چون دارم زجر میکشم و شرایط این و ندارم برم آرایشگری و ی حرفه ای یاد بگیرم و تو خونه تنهام حوصلم سرمیره

اگه هنوز ۱۸ ساله‌ت نشده میتونی روزانه بخونی جدیدا هم بخاطر اینکه میخوان ازدواجو اسون بگیرن دیگه مث قبل گیر نمیدن 

ولی اگه ۱۸ رو رد کردی نمیتونی 

باید حتما بزرگسالان بخونی 

حالا فرقیم نمیکنه مدرکت مهر بزرگسالان بخوره یا روزانه 

خود من سال اخر چون تجدیدی اوردم مجبور شدم برم بزرگسالان والله هیچ فرقی با بقیه نداشتم خیلی جوشون خوب بود اتفاقا مث مدرسه هم گیر نیستن خیلی خوش گذشت 😂

سخت نگیز عشقم برو اداره منطقتون مدارکتو ببر شرایطتو بگو خودشون بت میگن چیکار کنی 

نهمت رو بخونی و  بعد واسه دهم باید انتخاب رشته کنی

نهم و خوندم دهمم خوندم فقط امتحانات خرداد و خوب ندادم حتی نرفتم که کارناممو بگیرم از مدرسه 

خواهرم امسال میخواد بره دهم مدرسه کارو دانش خیاطی گفتم اگه بشه باهام بریم ثبت نام کنیم

الان 22و خورده ایم  کاشکی بشه برم تجربی

اگه ۲۲ هستی نمیتونی روزانه بخونی اصلا خوب نیست کلا خودت هم حس خوبی نمیگیری همه بچه مچه بعد بخوای با اینا درس بخونی 

بنظر من همون بزرگسالان بری خیلی بهتره 

من سال اخر که میرفتم خیلی از دخترای جوون میومدن برخلاف تصور اصلا سن بالا نبودن من اونموقه ۱۸_۱۹ ساله‌م بود بقیه تو رنج سنی ۲۲-۲۳ خیلی جو خوب بود همه عاقل بودن 

حواشی دخترای دبیرستانی رو هم نداره همه برای درس اومدن قصدشون درسه نه مث اون دختر دبیرستانیا 

الان 22و خورده ایم  کاشکی بشه برم تجربی

تجربی میتونی بری بشرطیکه معدلت بالا باشه میتونی دوباره امتحانای قبلو بدی اصلاح معدل کنی 

اونموقه که تو دبیرستانی بودی انتخاب رشته تجربی واسه ما اسونتر بود الان خیلی سخت میگیرن 

اگه ۲۲ هستی نمیتونی روزانه بخونی اصلا خوب نیست کلا خودت هم حس خوبی نمیگیری همه بچه مچه بعد بخوای با ...

ببخشید میگم مثلا من که انتخاب رشته باید بکنم خب تا کنکور باید 3سال درس بخونم تو بزرگسالم به همین صورته؟؟ 

ببخشید میگم مثلا من که انتخاب رشته باید بکنم خب تا کنکور باید 3سال درس بخونم تو بزرگسالم به همین صور ...

اره دیگه عزیزم تازه توی بزرگسالان مجبور نیستی حتما حضوری بری به میل خودته از طرفی دغدغه نمره مستمر نداری چون نمره مستمر به همه ۲۰ میدن (واسه ما که اینجوری بود البته من بزرگسالان ازاد میخوندم پنج سال پیش)

بنظر من خیلی راحتتره