2777
2789
عنوان

راهکار برای رفع حالت تهوع در جاده

827 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. من متاسفانه هروقت بیشتر از نیم ساعت چهل و پنج دقیقه توی ماشین هستم حالت تهوع شدید میگیرم و الان فرداا انشاالله قراره بریم مشهد و توی راه طولانی واقعا موندم چیکار کنم. قرص حالت تهوع هم میخورم ولی تاثیر چندانی نداره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن زیادی شکمت پر نباشه و تو راه از چیزا چرب نخوری مث پفک و این چیزا بهشم فک نکن چون فک کنی یعنی منتظری اتفاق بیوفته اگ شنیده باشی میگن هوایی شده گوش رو هم میکشن گاهی وقتا یا قرص ضد تهوع بگیر از داروخونه امیدوارم کمکت کرده باشم رفتی حرم برای منم دعا کنی امشبم ک قراره نتایج بیاد 😬

منم ماشینی هستم. قبل از حرکت قرص مخصوص ماشین بخور. و ببین با چه چیزی حالت بهتر و با چه چیزی حالت بدتر میشه. با مطالعه یا دقیق شدن توی موبایل اکثرا حالشون بدتر میشه. 

من با خوردن کشک و قارا. و لیموترش یسری خوردنی خیلی حالم بهتر میشه خیلی.  مثلا موز حتما باید باشه پیشم چون دلضعفه بگیرم بدتر میشم. میدونی چی میخام بگم؟ باید خودت متوجه بشی با چی حالت بهتر میشه عزیزم. حتما هر چی مااشین نگه داشت پیاده شده قدم بزن نفس عمیق بکش.  

اگه خیلی حالت بد میشه میتوونی شصت پاتو با بند ببندی و ماساژ بدی . اینو توی یکی از سایتای طبی نوشته بود. 

سفرت به خیر گل خانوم. سلام مارو به مولامون برسون ❤❤❤❤❤❤❤❤

منم ماشینی هستم. قبل از حرکت قرص مخصوص ماشین بخور. و ببین با چه چیزی حالت بهتر و با چه چیزی حالت بدت ...

ممنونم عزیز دل بابت راهنماییت. 💖💗من اکثر اوقات تو ماشین میخوابم که حالم بد نشه ولی این سری دیگه گفتم بیدار بمونم ولی مونده بودم چجوری بیدار بمونم و بالا نیارم. باز هم ممنون💗