2777
2789
عنوان

چطوری شاعر بشم ؟🥲🤭

826 بازدید | 13 پست

کلا استعداد دارم تو شعر نوشتن

ولی نمیشه که همینطوری  برگه و قلم بگیرم بنویسم 

چ آموزش هایی ببینم چ کلاسایی برم و اینا ...؟

اگه میشه راهنمایی کنید کلا ؟ 

متن های ادبی هم ی چند بار نوشتم و گفتن خیلی خوبه اطرافیان . تقریبا چند سال پیش 

ولی من انداختم سطل آشغال 😂😐

چون فکر کردم خیلی جالب نشده 

بیشتر ب شعر نوشتن علاقه دارم 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

شاعری فعلش شدن و نشدن نیست،بودن و نبودن هست،یا شاعر هستی یا نیستی،طبع شعر باید تو وجود آدم باشه حالا کلاس ها میان تو وزن و عروض و قافیه بندی کمک میکنن ولی جان مایه از خود شاعر هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم باید خیلیییی شعر و کتاب ادبی بخونی هم محافل شعر زیاد شرکت کنی 

مرسیی♥️

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
شاعری فعلش شدن و نشدن نیست،بودن و نبودن هست،یا شاعر هستی یا نیستی،طبع شعر باید تو وجود آدم باشه حالا ...

خو چی میگفتم مثلا عنوانو؟😂😐

مرسی ♥️

با سلام. اگه ز منظر خودم و ذوق ادبی خودم بخوام خدمتتون عرض کنم، یه شم و ذوق اولیه همیشه لازم هست.دوم اینکه شاعر همیشه باید یه سروگردن از افراد عادی بالاتر باشه . یعنی قدرت تخیل بالا + دانش اوزان عروضی و ادبی و صور خیال. در کل زیباست. خودم از پنجم ابتدایی این ذوق رو در خودم کشف کردم و به مرور زمان به تکنیک هاش هم دست پیدا کردم که الله بختکی چیزی سر هم نکرده باشم. 

من شاعر حرفه ای هستم 

بنویس 

برات تصحیح می کنم 

کمکت می کنم

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
شاعری فعلش شدن و نشدن نیست،بودن و نبودن هست،یا شاعر هستی یا نیستی،طبع شعر باید تو وجود آدم باشه حالا ...

اففففففففربن ....آفرین.بالاخره یک آدم بسیار خردمند و ظریف و باسواد دیدم....جدا آفرین ...عالی ترین جواب.من هم میخواستم جوابمو تو همین مایه ها بدم ولی شما به نحو احسن جواب دادین....

عجب بیهوده تکراریست دنیا

هر چی آرزوی خوبه مال تو

متشکرم ...دوست دارم مختصر اطلاعاتی از خودتون...بنده خودم در زمینه شعر و نقاشی فعالم و خوشنویسی هم میکنم.وشدیدادعاشق روانشناسی هستم و در حال حاضر مشغول تالیف کتابی با عنوان روانشناسی کوچه بازاری هستم

عجب بیهوده تکراریست دنیا

هنرهای هفتگانه در عین شباهت تفاوت های شگرفی با هم دارند.....درواقع هنر همان است که بدون ذات درونی مانند بقیه حرفه ها قابل یادگیری نیستند .و با این حال بعضی هنرها قابلیت هنرمند نما شدن دارند به واسطه تمرین .ولی هنرهای خوانندگی و شعر بدون همون پتانسیل اصلی هرگز امکان قابلیت ندارند.شخصی که استعدادی در آواز ندارد اگر عمری شاگردی استاد بنان را کند بلبل نخواهد شد و کلاغ خواهد ماند در شعر هنوز قضیه وحشتناک تر است.اصلا شاعری یک شخصیت است....وزن و عروض و ...هیچ کدام حتی برای خود شاعر هم اهمیت خاصی ندارد مگر اینکه تعریف ما از شعر درواقع منظومه باشد....درواقع هنرمند شدن خودش هم معنایی ندارد !!یک نکته دیگه تعریف عوام از احساساتی بودن دقیقا عاطفی بودن است و مثلاً از یک هنرمند کمتر توقع عصبانیت دارند.درحالیکه هنرمند تمام احساساتش از قبیل خشم و تعجب و عاطفه از بقیه بسیار پیشتاز است ...هر چند که در لطافت ایشان شکی نیست ....

عجب بیهوده تکراریست دنیا

دوستان عزیز من یک سوپرایز براتون دارم.که درواقع شما هم پارتنرتون رو سوپرایز میکنید...سرودن شعر سفارشی برای معشوقتون که اگر اول هر مصراع یک حرف رو بردارید یک جمله و البته اون جمله ای که خودتون می‌خواین در میاد .مثلاً ندا جان تولدت مبارک!

عجب بیهوده تکراریست دنیا

خانم سروپری بنده تو گزینش دوست مجازی مثل شما حساسم.میشه لطفاً در خواست دوستی بنده رو....احساس تفاهم شدیدی با شما دارم .و قول هم میدم زیاد مزاحمتون نشم....خخخخ.بنده هم مثل شما متاهلم .و شاغلم.البته کارمند و....تیستم

عجب بیهوده تکراریست دنیا

شعر کجا شاعر کجا شاعر نمایانیم ما

از حقیقت های دل وقتی گریزانیم ما

کافر رحمانی م یا مومن کافر صفت 

با معلق در هوای،کفر و ایمانیم ما

آخرش اینطور تموم میشه خیلی طولانیه

چون که خر از پل گذشت و درد ما مسکوت شد

یک نفس حتی درآن وادی ......نمی مانیم ما!!!!

عجب بیهوده تکراریست دنیا