2777
2789

من تو خونه با مامان بابام تنها هستم و همیشه سرم تو گوشی هست 

در نتیجه کسی نمی مونه باهاش حرف بزنم اصلا حرف هم بزنم باهاشون جز مشکلات چیز دیگه ای نمیگن...

اما حالا متوجه شدم نمی تونم مثل قبل روان صحبت کنم اصلا کلمه ای برای حرف زدن ندارم منی که همیشه نطقم باز بوده الان کلمه کم میارم تو حرف زدن به لحظه مغزم هنگ می‌کنه و نمی فهم دارم چی میگم و چی باید بگم اصلا

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متن تو گوشی و یا کتاب رو بلند بلند بخون در حدی که خودت بشنوی

شعر و ترانه زمزمه کن.جدول حل کن

از مغز و زبونت کار بکش

شده با خودت حرف بزن ولی ساکت نمون که حرف زدن یادت بره

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

به جای گوشی کتاب بخون دایره ی لغاتتو گسترده میکنه

بعدشم کم حرفی خودش هنره

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
منم اینجوریم از بچگی🙁

من از قبل اینطوری نبودم 

تو هر جمعی بودم نمی تونستند دهنم رو ببندند 😂

اما الان اصلا حرفی برای گفتن ندارم

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
من جات بودم اهنگ زیاد گوش میدادمو میخوندم...برو کلاسی جایی

به هیچی علاقه ندارم...

حس میکنم مغزم داره کوچیک میشه 

به جای گوشی کتاب بخون دایره ی لغاتتو گسترده میکنه بعدشم کم حرفی خودش هنره

کتاب چی بخونم که مفید باشه ؟

مثلا با نامزدم هیچ حرفی ندارم که بزنم 

قبلا دو دقیقه ساکت نبودم اما الان تا خودش حرف نزنه هیچی نمیگم

سلام کتاب بخون.

با خودت تو اینه حرف برن روزی پنج دقیقه و قربون صدقه خودت اخلاقت زیباییت اندامت برو.

واتس اپ یا اینستا خواسی بگو بدم اونجا صحبت کنیم تا بیانت و واژگانت درست بشه و کاملتر بشه. خلاصه این مدلی که هستی نمون

کتاب چی بخونم که مفید باشه ؟ مثلا با نامزدم هیچ حرفی ندارم که بزنم  قبلا دو دقیقه ساکت نبودم ...

چه کسی پنیر مرا جابجا کرد 

بیشعوری 

کتاب های رمان

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏