امروز موعدمه علائم ندارم نه از بارداری نه پریود.. دیروز عصر بی بی چکم منفی شد ولی پری نیومده... هر ماه کلی علائم داشتم مخصوصا سینه درد. الان حتی سفتم نشدن... کسی اینطوری بوده بعدا بفهمه حاملست؟ همش منتظر معجزه ام.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مدیکور زدم هاله واضح انداخت تو ثانیه های اول بعد دو روز یونی تست امتحان کردم امروز دوتا منفی شدن نمیدونم چرا اینجوری شد بنظرتون کلی علآئم دارم حساس شدن نوک سینه تکرر ادرار سرگیجه شکم کمر درد بنظرتون چرا ؟؟؟رفتم آزمایش دادم امروز جوابش میاد ساعت ۶ خدا بهم صبر بده ۶ روز از موعدم نسبت ب آخرین پریودم گذشته نامنظمم البته
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
ایشالا مثبته عزیزم ۶ روز تاخیر زمان مناسبیه که بفهمی بارداری یا نه. توکل به خدا
یعنی اگ باردار باشم تو این بازه زمانی موقع خوبی بود برای آزمایش آره؟
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
بله عزیزم. ازمایش نتیجش قطعیه اگه خدایی نکرده منفی باشه دکترت امپول میده پریود بشی و بری برای اقدام ...
دکتر نرفتم مستقیم رفتم آزمایشگاه
تو ازمایشگاه اگ جوابو گرفتم اگ بپرسم از ازمایشگاه میگن بهم ک مثبته یا منفی؟