2777
2789
عنوان

من که امروز حالم خییییلی خوبه شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 77 پست
خداروشکر که حالت خیلی خوبه عزیزم  انشاءالله که همیشه حالت خوب باشه و خوشحال باشی..♡

سلام عزیزم ممنون ان شالله شما هم همیشه خوب و سرحال و بانشاط باشی و بهترینا نصیبتون بشه و عاقبت بخیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ممنون ان شالله شما هم همیشه خوب و سرحال و بانشاط باشی و بهترینا نصیبتون بشه و عاقبت بخیری

سلام گلم 

ممنون از لطفتون زنده باشید. 

برام دعا کنید که مشکلمون حل بشه واقعا دیگه کاسه صبرم داره لب ریز میشه دیگه هیچ امیدی ندارم تورا خدا برام دعا کنید.   

یازدهم تجربی🌼

ببخشید اینا همش حرفه وقتی عمر وجوونی ادم دقیق کنار کسایی که حالتو بد میکنن بگذره انگیزه وانرژی برای ...

قبول دارممشکلات هست اما همیشه نمیشه همه چی و گردن روزگار انداخت خودمون باید برای حال خوب خودمون تلاش کنیم منم مشکلات دارم شاید تا شب هزار اتفاق برام پیش بیاد ولی نباید حال خوب خودمو بخاطر مشکلات خراب کنم هم خودمو نابود میکنم هم فرصتای پیش رومو

منم مثل شمام

بابا پاشین این چیزاهمیشه هست  اول خودتون به فکر خودتون باشین تا خودتون نخواین کسی به فکر نمیفته تا خودتون دست به زانوتون نگیرین یاعلی نگین کسی دستتونو نمیگیره البته جز خدا پاشین که ناامیدی راه به جایی نداره

من دو روزه مهمون دارم الان رفتن خونه ترکیده باید جمع کنم... از اینکه رفتن ناراحتم ولی خوب حالمم خوبه ...

عالیه منم عاشق مهمون داری هستم خونه ترکیده هم جمع میشه فدا سرت مهم اینه حال الان دلت خوبه خدارو شکر ان شالله تا باشه مهمون باشه و خوشی ناراحتی  راه به دلتوننداشته باشه

عالیه منم عاشق مهمون داری هستم خونه ترکیده هم جمع میشه فدا سرت مهم اینه حال الان دلت خوبه خدارو شکر ...

میشه درخواست دوستیمون بپذیری؟ باورت میشه اشکم‌داره میاد؟ خیلی حالم بده 

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜
باید چجوری حلش کنم؟  خسته شدم  خسته شدم از بس ک واقعا همش ب شوهرم غر زدم همش دید بدی به ...

عزیزم تا دید بد به زندگی و شوهرت و همه چی داشته باشی همینه بیخیال باش بذار بگذره عادی طی بشه غر زدن بیشتر حالتو خراب میکنه دید مثبت بهش داشته باش اول برای خوشحالیت تلاش کن بعد از اونم بخواه برا زندگیتون دوتایی تلاش کنین تو شروع کن بذار ببینه

خداروشکر که خوبی 🌻 عالی ام صبحونه بچه ها رو دادم رفتیم گواهی پزشک برای مدرسه پسرم  گرفتیم برگ ...

عااااااااالیه خدا قوت کدبانو وخدا قوت پهلوان شیر مادر و نان پدر لالت باشه برو راحت باش پاشو چای و نهارتم به نیت امام حسین درست کن و نذری رو بخور و حالشو ببر از زندگیت