2777
2789
عنوان

من که امروز حالم خییییلی خوبه شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 77 پست
انگار پیامت ی پیام الهی بوده برام چون دقیقا نیاز داشتم بهم‌کسی بگه 

خدا هیچوقت بنده هاشو تنها نمیذاره شده به دست یکی دیگه حالشونو خوب کنه میکنه مهم اینه ما خودمونم بخوایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کع هر روز خنثی مایل به عالیم😎🤏

من هیچوقت از نبود آدما ناراحت نشدم از خوبی‌هایی که بهشون کردم و بعد فهمیدم لیاقتشو نداشتن پشیمون شدم☺️✌🏻 #ی_آذری_خاااص😌😜 #نیست_مرا_جز_خودم_خیال_کسی🌱// ما چون خوشگل نیستیم مجبوریم خوش هیکل باشیم! ولی چون خوش هیکلم نیستیم مجبوریم خوش اخلاق باشیم حداقل! که خب متاسفانه اونم نیستیم! هاریم هار!‏😒🤥🤥😂//کاربری سوممع🥀
اون ادمو ولش کن خودتو عشقه تا بخوای به این چیزا فکر کنی همه چی نفرت انگیزه خودتو دریاب که دیگه برنمی ...

ببخشید اینا همش حرفه وقتی عمر وجوونی ادم دقیق کنار کسایی که حالتو بد میکنن بگذره انگیزه وانرژی برای ادم نمیمونه حالا هرچقدر بخوایی سعی کنی حالت خوب باشه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
چاره ای نداره؟ 

اگه میتونی رب به بخورپیدا کردی از داروخونه های طب اسلامی سنتی بخر-گل قند خیلی خوبه بعضی عطاری ها دارن من که بهتر شدم خوردم-قرص اهن و فولیک اسید نمیخورم بجاش ایرون میخورم خیلیییی بهتره خود قرص اهن تهوع اوره

من دو روزه مهمون دارم الان رفتن خونه ترکیده باید جمع کنم... از اینکه رفتن ناراحتم ولی خوب حالمم خوبه ک بهشون خوش گذشت... 

کیـــنه ای نیــستم...ولـی بَــــدی میره تو حافــظه بلنــد مـــدتم...🤘
من نمیدونم چرا همش عصبیم  همش دوست دارم غر بزنم  همش دلم گرفتس  دوست دارم گریه کنم ...

تا میتونی گریه هاتو بکن تموم بشه هی برنگرد و مرورشون کن تا کی میخوای خودتو عذاب بدی چیزی که مهمه خودتی نه هیچی دیگه خودتو عشقه خدارو شکر کن هنوز داری نفس میکشی و سالمی و داری زندگی میکنی اینا بهترین بهونه برای ادامه دادنه باقیش و خودش برات درست میکنه

خداروشکر که خوبی 🌻

عالی ام صبحونه بچه ها رو دادم رفتیم گواهی پزشک برای مدرسه پسرم  گرفتیم برگشتیم 

الانم دارم استراحت میکنم بعدش هم  میخوام یه چای دم کنم و ناهار درست کنم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
باید چجوری حلش کنم؟  خسته شدم  خسته شدم از بس ک واقعا همش ب شوهرم غر زدم همش دید بدی به ...

اره منم همینم خیلی حس بدیه .‌گاهی میگم افسرده شدم حتما 

البته چون ب شوهرم‌وابسته ام کارهای اون و بیمسئولیتیاش گاهی حالمو بد و بدتر کرده

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜