الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هیچوقت از نبود آدما ناراحت نشدم از خوبیهایی که بهشون کردم و بعد فهمیدم لیاقتشو نداشتن پشیمون شدم☺️✌🏻
#ی_آذری_خاااص😌😜
#نیست_مرا_جز_خودم_خیال_کسی🌱//
ما چون خوشگل نیستیم مجبوریم خوش هیکل باشیم! ولی چون خوش هیکلم نیستیم مجبوریم خوش اخلاق باشیم حداقل! که خب متاسفانه اونم نیستیم! هاریم هار!😒🤥🤥😂//کاربری سوممع🥀
اون ادمو ولش کن خودتو عشقه تا بخوای به این چیزا فکر کنی همه چی نفرت انگیزه خودتو دریاب که دیگه برنمی ...
ببخشید اینا همش حرفه وقتی عمر وجوونی ادم دقیق کنار کسایی که حالتو بد میکنن بگذره انگیزه وانرژی برای ادم نمیمونه حالا هرچقدر بخوایی سعی کنی حالت خوب باشه
با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
اگه میتونی رب به بخورپیدا کردی از داروخونه های طب اسلامی سنتی بخر-گل قند خیلی خوبه بعضی عطاری ها دارن من که بهتر شدم خوردم-قرص اهن و فولیک اسید نمیخورم بجاش ایرون میخورم خیلیییی بهتره خود قرص اهن تهوع اوره
تا میتونی گریه هاتو بکن تموم بشه هی برنگرد و مرورشون کن تا کی میخوای خودتو عذاب بدی چیزی که مهمه خودتی نه هیچی دیگه خودتو عشقه خدارو شکر کن هنوز داری نفس میکشی و سالمی و داری زندگی میکنی اینا بهترین بهونه برای ادامه دادنه باقیش و خودش برات درست میکنه