2777
2789
عنوان

من که امروز حالم خییییلی خوبه شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 77 پست
اره منم همینم خیلی حس بدیه .‌گاهی میگم افسرده شدم حتما  البته چون ب شوهرم‌وابسته ام کارهای اون ...

ادم فقط به خدا باید وابسته باشه و بس وابستگی به غیر اون حال ادمو بد میکنه بذار خودش به این برسه بی فکریاش زندگی و خراب میکنه با گفتن ما مخیواست حل بشه تاالان میشد افسرده چیه خودتو مریض نشون میدی هیچیت نیست فقط یکم خسته ای پاشو خستگیاتو در کن که کلی راه داری برای رفتن و رسیدن به خوشبختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم  ممنون از لطفتون زنده باشید.  برام دعا کنید که مشکلمون حل بشه واقعا دیگه کاسه ص ...

ناامیدی گناه کبیره ست ان شااله به حق صاحب این ماه گره از مشکلاتت باز بشه و بهترین اتفاقا برات بیفته که به صلاحته

ناامیدی گناه کبیره ست ان شااله به حق صاحب این ماه گره از مشکلاتت باز بشه و بهترین اتفاقا برات بیفته ...

چقدر حس ارامش داری عزیزم 

واقعا هر کسی توی زندگیش به یکی مثل شما نیاز داره. واقعا ازت ممنونم گلم اول صبح با ناراحتی شروع شد ولی شما اون حس نا امیدی رو از بین بردین و امید وارم کردین و  قشنگش کردین برام. سپاس گزارم از محبتتون      

منم براتون از صمیم قلبم بهترینهارو براتون

ارزو دارم..    

التماس دعا از همگی"

یازدهم تجربی🌼

چقدر حس ارامش داری عزیزم  واقعا هر کسی توی زندگیش به یکی مثل شما نیاز داره. واقعا ازت ممنونم گ ...

چقدددددددر عالی که حالت خوب شده کاش همه بدونن حال خوبشون دست خودشونه اول  و براش تلاش کنن دعا میکنم این حالتون همیشگی باشه

عالیه منم عاشق مهمون داری هستم خونه ترکیده هم جمع میشه فدا سرت مهم اینه حال الان دلت خوبه خدارو شکر ...

فدای تو.... 

هر ادمی یه نفر مثل شمارو لازم داره که هر وقت ب بنبست رسید بگه غمت نباشه میگذره.... 

کیـــنه ای نیــستم...ولـی بَــــدی میره تو حافــظه بلنــد مـــدتم...🤘
فدای تو....  هر ادمی یه نفر مثل شمارو لازم داره که هر وقت ب بنبست رسید بگه غمت نباشه میگذره... ...

هر وقت ناراحت شدی بیا بهت بگم غمت نباشه تا حالت خوب بشه ادم تا وقتی خدا رو داره چه نیاز به کسی ان شالله خدا رفیق همیشگیت

گریه میکنم ولی انگار بازم غم دارم

چون همش تو فکرشی بریز دور بره بابا چیه هی زانوی غم بغل میگیری خسته میکنی خودتو از زندگی هم عقب میمونی زندگی برای هی چکی واینستاده نه من نه تو نه هیچ کس دیگه باید سوار زندگی بشیم نه زندگی سوار ما بشه