اره منم همینم خیلی حس بدیه .گاهی میگم افسرده شدم حتما البته چون ب شوهرموابسته ام کارهای اون ...
ادم فقط به خدا باید وابسته باشه و بس وابستگی به غیر اون حال ادمو بد میکنه بذار خودش به این برسه بی فکریاش زندگی و خراب میکنه با گفتن ما مخیواست حل بشه تاالان میشد افسرده چیه خودتو مریض نشون میدی هیچیت نیست فقط یکم خسته ای پاشو خستگیاتو در کن که کلی راه داری برای رفتن و رسیدن به خوشبختی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناامیدی گناه کبیره ست ان شااله به حق صاحب این ماه گره از مشکلاتت باز بشه و بهترین اتفاقا برات بیفته ...
چقدر حس ارامش داری عزیزم
واقعا هر کسی توی زندگیش به یکی مثل شما نیاز داره. واقعا ازت ممنونم گلم اول صبح با ناراحتی شروع شد ولی شما اون حس نا امیدی رو از بین بردین و امید وارم کردین و قشنگش کردین برام. سپاس گزارم از محبتتون
چون همش تو فکرشی بریز دور بره بابا چیه هی زانوی غم بغل میگیری خسته میکنی خودتو از زندگی هم عقب میمونی زندگی برای هی چکی واینستاده نه من نه تو نه هیچ کس دیگه باید سوار زندگی بشیم نه زندگی سوار ما بشه