2777
2789
عنوان

هفته هفتم از دیشب لکه بینی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 42 پست
دکترم امروز نیست مگر اینکه آنلاین ویزیت شم

اگه رفتی پیش پزشک نکنه بزاری یه وقت یه دانشجویی چیزی معاینت کنه ها 

من بدبخت رو معاینه کردن بعد فهمیدم زیر سه ماه به هیچ وجه نباید معاینه بشه باید مستقیم بره سونو

اگه رفتی پیش پزشک نکنه بزاری یه وقت یه دانشجویی چیزی معاینت کنه ها  من بدبخت رو معاینه کردن بع ...

نه از این ماماهای قلابی زخم خوردم 

منتظرم تو خونه آنلاین ویزیت کنه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز استراحت کن نگرانم نباش فردا برو سونوتو انجام بده

شما لکه بینی داشتی؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم منم هفته ۷ ام دکتر دیروز بهم گفت ممکنه لکه بینی داشته باشی توو این روزا اگه شدت خونریزی زیاد ن ...

تو مشکلی داشتی یا همینجوری کلی گفته

اره عزیزم چند تا کامنت بالاتر بهت گفتم خیلیم استرس داشتم ولی خب رفع شد

ببخشید اشتباه ریپلای کردم 

خدارو شکر آخه یکمم زیر دلم درد خفیف دارم 

عزیزم منم هفته ۷ ام دکتر دیروز بهم گفت ممکنه لکه بینی داشته باشی توو این روزا اگه شدت خونریزی زیاد ن ...

من این روزها اقدام.داشتم دیشب اخرین اقدامم بود روزانه زیر دلم یکم تیرمیکشه دهنم یکم.مزه اهن میده ی بارم ی سر گیجه کوچیک داشتم یکی دوبارم ی کوچولو حس تهوع کوچیک داشتم نمیدونم از چی میتونه باشه؟ از روز ۹ پریودیم ی شب درمیون اقدام داشتم تا دیشب  ک شب۱۹سیکلم بود

یا رب نظر توبر نگردد
من این روزها اقدام.داشتم دیشب اخرین اقدامم بود روزانه زیر دلم یکم تیرمیکشه دهنم یکم.مزه اهن میده ی ب ...

یا بارداری یا بدنت داره خودشو آماده میکنه اگر این ماه نشدی نگران نباش شاید تا چند ماه طول بکشه بعد بشی

یا بارداری یا بدنت داره خودشو آماده میکنه اگر این ماه نشدی نگران نباش شاید تا چند ماه طول بکشه بعد ب ...

تو روزهای مخصوص اقدام کردم امیدوارم این ماه باردارشم اصلا چشم انتظاری و نشدن رو نمیتونم تحمل کنم شوهرم استرس میگیره بجامن خخخخ

یا رب نظر توبر نگردد
یا بارداری یا بدنت داره خودشو آماده میکنه اگر این ماه نشدی نگران نباش شاید تا چند ماه طول بکشه بعد ب ...

من سر دخترم یادمه یبارم حالت تهوع شدید داشتم بعد از دادم  منفی شد ۱۵روز ازپریودیم گذشت بی بی زدم و از دادم مثبت شد.

یادمه تو دوسه ماه اولی ی بارم خون دیدم پدمیذاشتم مامانم از ی سید خواست برام دعا خ ند رو ی دونه میوه و خوردم خوب شدم 

یا رب نظر توبر نگردد
تو روزهای مخصوص اقدام کردم امیدوارم این ماه باردارشم اصلا چشم انتظاری و نشدن رو نمیتونم تحمل کنم شوه ...

منم سه ماه اقدام کردم ماه اول آنقدر علائم داشتم گفتم صد درصد باردارم 

ولی نبودم گول خوردم ماه دوم همینطور ماه سوم گفتم اه اصلا دیگه نمیخوام بهش فکر کنم وگول علایمو بخورم که مثبت شد

من سر دخترم یادمه یبارم حالت تهوع شدید داشتم بعد از دادم  منفی شد ۱۵روز ازپریودیم گذشت بی بی زد ...

هفته های اول لانه گزینی میشه ولی بعدش نه دیگه باید بررسی شه منم الان سوره حجرات خوندم و فوت کردم به شکمم 

آیة‌الکرسی هم خوندم بهش

منم سه ماه اقدام کردم ماه اول آنقدر علائم داشتم گفتم صد درصد باردارم  ولی نبودم گول خوردم ماه ...

۱۰ روز دیگه موعدمه توبارداری گلم دعام کن باردارباشم 

یا رب نظر توبر نگردد
۱۰ روز دیگه موعدمه توبارداری گلم دعام کن باردارباشم  

انشاا... استرس نداشته باش اگر علائم داشتی ولی نشدی بازم خوشحال باش چون بزودی میشی بدنت داره خودشو آماده میکنه منم دوتا بارداریم هم همینطورشد

توروخدا دعاکن منم بچم سالم بیاد بغلم