2777
2789
عنوان

هفته هفتم از دیشب لکه بینی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 42 پست
هفته های اول لانه گزینی میشه ولی بعدش نه دیگه باید بررسی شه منم الان سوره حجرات خوندم و فوت کردم به ...

خدا بحق امام حسین(ع) برات جنین تو حفظ کنه و نی نی شه بیادتوبغلت داغش نبینی عزیزم 

یا رب نظر توبر نگردد
خدا بحق امام حسین(ع) برات جنین تو حفظ کنه و نی نی شه بیادتوبغلت داغش نبینی عزیزم 

ممنون از دعای قشنگت 

یاحسین

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاا... استرس نداشته باش اگر علائم داشتی ولی نشدی بازم خوشحال باش چون بزودی میشی بدنت داره خودشو آم ...

ان شا الله خدا برات حفظش کنه عزیزم. دعام کن توروخدا ک ان شا الله ۱ روز دیگه بیام بت خبربدم ک پریودنشدم و چندروز بعدشم خبر بی بی چک مو بدم.

من ۷روز قبل پریودیمم اقدام کرده بودم ولی خب میدونستم اون روزهاتخمک نیست

یا رب نظر توبر نگردد
ان شا الله خدا برات حفظش کنه عزیزم. دعام کن توروخدا ک ان شا الله ۱ روز دیگه بیام بت خبربدم ک پریودنش ...

برای بارداری به شوهرت کاسنی دم کن بده شیره خرنوب هم عالیه هر دو فولیک اسید بخورید هرشب

تو گرمی بخور کمرتو موقع ظرف شستن به ظرفشویی نچشبون خیس نباشه پیشبند ببند گرم نگهش دار 

بعد پاکی یه شب در میون نزدیکی کن و زیر کمرت دوتا بالش بزار نیم تا یک ساعت تو همون حالت بمون یکم سخته ولی زود جواب میگیری من ماه سوم این کارارو کردم باردارشدن

این روند رو ادامه بدید انشاا..زود باردار میشی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

سلام اسی برات صلوات فرستادم انشالله هرچی سریع ترخوب بشی ...منم تحت نظر دکترم قرص ودارو داده پنجشنبه گفته ن ز د ی ک ی داشته باش ...شنبه بیا مطب   حالا میترسم ایندفعه هم نگیره چکارکنم فولیک اسید بهم نداد بعد ...دیروز یهو یچیزی ب ذهنم خورد این قمر درعقرب ینی چی هیچ متوجهش نمیشم ولی ۵ شنبه قمر در عقربه حالا چکارکنم بنظرت خوبه یا بده؟

برای بارداری به شوهرت کاسنی دم کن بده شیره خرنوب هم عالیه هر دو فولیک اسید بخورید هرشب تو گرمی بخور ...

ممنون عزیزم منم از شب ۹ سیکلم ی شب درمیون اقدام کردم ویتامین و گرمی و فلان دادم شوهرم خورد شکمم هیچوقت موقع ظرف شستن خیس نمیکنم.بالشت گذاشتم زیرباسنم البته دوبار چون شوهرم میگفت اذیت میشم وقت اوج تخمک گذاریم دوشب پشت سرهم رفتم اقدام 

یا رب نظر توبر نگردد
ممنون عزیزم منم از شب ۹ سیکلم ی شب درمیون اقدام کردم ویتامین و گرمی و فلان دادم شوهرم خورد شکمم هیچو ...

گرمی زیاد برای مرد بیشتر نیاز جنسیشو میبره بالا ولی تحرک اسپرم رو پایین میاره

ان شا الله خدا برات حفظش کنه عزیزم. دعام کن توروخدا ک ان شا الله ۱ روز دیگه بیام بت خبربدم ک پریودنش ...

ممنون عزیزم 

خدا جون دوست داره بنده هاش بازبون هم دعا کنن درحق هم اینطوری بیشتر میپسنده 

پس بیا مادر حق هم دعا کنیم تا به هممون رحم کنه 

منتظرم انشاا... خبر خوش بدی

گرمی زیاد ندادمش.

پس نگران نباش بزودی خبر خوش میدی همینجا لایک کن یادت نره انشاا‌...