2777
2789
عنوان

خواهرم با نامزدش

308 بازدید | 15 پست

که اخیرا نامزد کردن امشب اومدن خونه ما با شوهرش ۲۰ سال بزرگتره از خواهرم شوهر منم ۴ سال کوچیکتره از دامادمون الان شوهر من حسودی میکنه به دامادمون و با منم دعوا میکنه یجوری میخواد رقابت کنه با اونا امشبم برگشته به خواهرم میگه فکر میکنی من ندارم اون طور تیپ بزنم و فلان ساعت دستم کنم خواهرمم برگشته میگه برام عزیزی شوهرم میگه بهم توهین کرد خواهرت 

من با این شوهر چیکار کنم 

این کاربری متعلق به دو نفره 

وا یه کاره گفت فکر کردی من ندارم تیپ بزنم؟؟ 

ببخشید چقد بچه اس

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یه کاره گفت فکر کردی من ندارم تیپ بزنم؟؟  ببخشید چقد بچه اس

داشت دامادمونو نیگا میکرد که داشت با تلفن حزف میزد یهو برگشت به خواهرم اونطوری گفت 

اره اعصابمو خورد کرده🤕

یه جوری توجیهش کن زندگی شما با خواهرتون داس و هر کدوم مطابق با شرایط خودتون دارین زندگی میکنین و از این مقایسه راضی نیستین

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
یه جوری توجیهش کن زندگی شما با خواهرتون داس و هر کدوم مطابق با شرایط خودتون دارین زندگی میکنین و از ...

حالاامشب اولین بارش بود بهش گفتم میگه برامون ادا میان درحالیکه خیلیم خاکی هستن

من ده سال با شوهرم تفاوت سنی دارم  تفاهم نداریم واسه خواهرتون چی بشه ،شوهرتون حسودی میکنه خیالش ...

خواهرم خودش خواست هر چقدر بهش گفتیم قبول نکرد 

من حالا امشب گفتم از ماشین خواهرم اینا خوشم میاد فکر کرده رفته رفته عقایدم تغیر میکنه