2777
2789
دیشب هم نشون نداد فکر کنم؟؟
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت
من منتظرش بودم...شاید بخاطر 22بهمن نشون نمیده
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم چرا سارا میخواست از شوهرش جدا شه؟؟؟من چند قسممتشو ندیدم
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
شوهرش همه حقیقتو بهش گفت، گفت که منافقه و بخاطر عشق باهاش ازدواج نکرده. ولی بعدا عاشقش شده

دختره هم ناراحت شد باهاش قهر کرد
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت
آره به عمو هم همه چیزو گفت عکس گروهشون رو هم داد به عمو
اره..
.من دوسال پیش که نشون میداد بچه ام کوچیک بود نتونستم نگاه کنم امسال دیگه میخواستم نگاه کنم هرجور شده....خیلی بامزه قدیم رو به تصویر دراوردن..خخخ
چقدر از بازی شهین تسلیمی خوشم میاد...همین سارا هم ناز بازی میکنه
منم دو سال پیش ندیدم، نمیدونم چرااا نگاه نمیکردم بس که تعریفشو دیدم گفتم اینبار نگاه کنم.
آره بازی سارارو دوست دارم. حجابش واقعا مثل قدیمی ها رعایت میکنه.