الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
...جرییان اون بمب رو هم فهمید؟؟؟راستی اونجا که در میزد بعدشو من ندیدم در رو باز کردن واسش تا بمب رو خنثی کنه؟؟؟؟چی شد... ببخشید من ایینقدر میپرسم....همش میخواستم بیام تاپیک بزنم بپرسم تنبلیم میشد....خخخخ
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلامست آنرا (خیام)
اتفاقا منم اون قسمتشو ندیدم، ولی گویا رفت تو خونه بمب رو آورد بیرون، به عمو هم موضوع رو گفت.. عمو هم عکس منافقا رو گرفت بعد تو روزنامه چاپ کرد. اشکال نداره عزیزم بپرس، ولی منم اون قسمت رو ندیدم متاسفانه
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت
نه گلسا جون اون موقع به عمو نگفت وقتی به سارا همه جی رو گفت و سارا باهاش قهر کرد رفت موضوع رو به عمو هم گفت و ازش خواست که با سارا حرف بزنه و راضیش کنه با این آشتی کنه
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت