2777
2789
عنوان

دوستان کسی میدونه چرا ارمغان تاریکی پخش نمیشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست
الهه تیتراژ آخرش خیلی قشنگههههه. واقعا گریهه داره
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت
اره اهنگش خیلی ناز ه....قشنگ یه غم فلسفی به ادم میده خخخخخ
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

...جرییان اون بمب رو هم فهمید؟؟؟راستی اونجا که در میزد بعدشو من ندیدم در رو باز کردن واسش تا بمب رو خنثی کنه؟؟؟؟چی شد...
ببخشید من ایینقدر میپرسم....همش میخواستم بیام تاپیک بزنم بپرسم تنبلیم میشد....خخخخ
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
اتفاقا منم اون قسمتشو ندیدم، ولی گویا رفت تو خونه بمب رو آورد بیرون، به عمو هم موضوع رو گفت.. عمو هم عکس منافقا رو گرفت بعد تو روزنامه چاپ کرد.
اشکال نداره عزیزم بپرس، ولی منم اون قسمت رو ندیدم متاسفانه
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت
مارگارت یعنی اینقدر گریه آوره؟!

نه گلسا جون اون موقع به عمو نگفت وقتی به سارا همه جی رو گفت و سارا باهاش قهر کرد رفت موضوع رو به عمو هم گفت و ازش خواست که با سارا حرف بزنه و راضیش کنه با این آشتی کنه
فکر کنم باید اخراش باشه....اخه یهو میاد تو زمان حال دیگه و تموم....دقیقا نمیدونم