2777
2789
خو نگا  از هیچکس نظر نخوا اطراف خودمون اینجوری قشنگ تر هم لباس می‌پوشن مال منو نگا

قشنگه😍  اره ماهم اینطوری میپوشن مامانم شبیه دومی رو داره

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من لباس شمالی ها هم دارم خودم کوردم دوس دارم مال بلوچ هم داشته باشم ماکسی و لباس شومیز فارسی هم ...

ای دقیقا ماهم اینطوریم  من همین یدونه داداشو دارم میخواستم یه چیزی باشه تک باشه فارسی بپوشم مسخرم میکنن

یه اینجوری ادماده دارم هنوز نپوشیدم سفیده برا حنابدون 

این مدب لباس سقزیه خیلی نازه مخصوصا اگه کمر بند ولچکش ام قشنگ باشه زیبایش دوبرابر میشه 

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه
 این مدب لباس سقزیه خیلی نازه مخصوصا اگه کمر بند ولچکش ام قشنگ باشه زیبایش دوبرابر میشه 

کمربند داره 😍  ولی لچک ندارا😬

یه اینجوری ادماده دارم هنوز نپوشیدم سفیده برا حنابدون 

خب این مدل لباس اون تیکه بالاتنه که از جنس خوده لباسه بهش می گن لچک  جزو دوخت لباس نیست بعدا روش می بندن

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه
فتوا ندادم کسی که میاد میگه خیلی زشته عه این چیه نمی‌دونم واسه پنجاه ساله خوبه  طرفای ما جوون ...

تذکر درصورتی که ذکر شده باشه این لباس مخصوص شماست .ماب دید خودمون میگیم مقایسه و نظر میدیم ب سلیقه خودمون درصورتی حرفتون درست بود که قبلش توضیح میدادن اینجاکسی علم غیب نداره.