2777
2789

سلام خانوما من ۱۹ روز از امپولم میگذره ولی هنوز لکه بینی دارم
بازور زدن قطره خون میاد و اب لزج میاد ک خونیه
پهلو سمت راستم منقبض میشه
۲۹ سیکلمم امروز باید پریود میشدم نشدم
یعنی این مال لانه گزینیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم صبر کن و استراحت کن شاید لانه‌گزینی باشه شاید هم دارین پریود میشین  

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

یکم صبر کن و استراحت کن شاید لانه‌گزینی باشه شاید هم دارین پریود میشین  

همش استراحت میکنم کمتر کار میکنم 

نمیدونم ولی من پریود میخاستم بشم اینجوری نمیشدم دل درد داشتم 

همش استراحت میکنم کمتر کار میکنم  نمیدونم ولی من پریود میخاستم بشم اینجوری نمیشدم دل درد داشتم ...

ان شاءا... که پریود نیستین 

مراقب خودت باش 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

راستی اسی من دو بار باردار شدم تو هیچکدوم لکه لانه گزینی ندیدم ولی دوستم دو روز لکه بینی داشت عزیزم

من اولین بارمه دارو مصرف کردم و اینجوری شدم اصلا کاشکی تکلیفم روشن شه 

اسی بزار فردا هم بگذره،انشالله ک بارداری الکی ب خودت استرس نده،میدونم الان چی میکشی تو

اصلا یجوریم نمیدونم دوس دارم باردار باشم ولی میگم ن بابا چجوری من باردارم روز ۱۴ امپول رفتم ازمایش بتا منفی بود دوس دارم ب حق همین شبای عزیز خدا کمکم کنه 

اصلا یجوریم نمیدونم دوس دارم باردار باشم ولی میگم ن بابا چجوری من باردارم روز ۱۴ امپول رفتم ازمایش ب ...

مشکلتون چیه عزیزم؟فولیکول هات اندازشون خوب بودن؟

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺