2777
2789
عنوان

مشهد جای خوبی برای زندگی کردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 120 پست
منم شنیدم مردمش از لحاظ اخلاقی زیاد نرمال  نیستن راستش چند وقت پیش تو اینترنت نوشته بود بعد از ...

خب دومین کلان شهر هست جاییکه تعداد ادمش زیادتر باشه به همون نسبت جرم و فسادش هم‌بیشتره که البته من شهرهای دیگه رو شنیدم حالا نظر شماهم محترمه 

اینجا ساعت ۲ بامدادبری سمت ییلاق انگار‌روزه. همه ی شهر درتکاپو هستن و باامنیت کامل تعجبم این حرفا رومیشنوم یا نیومدی  اینطرفا یا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه شون؟؟؟  تو شهری ک شما هستی همه مردم خوبن اونوقت؟؟؟  کاش نگی مردمش بدجنسن بگی با ادم ...

عزیزم ی روز اونجا نبودم ک چن نفر ب تورم بخورن ، من ۴ سال اونجا زندگی کردم و با ی شهر در ارتباط بودم ، بله خوب هم دارن ولی اکثریت همون ک گفتم ، انشالله شما جزو اون اقلیت باشی

نه برا زندگی خوب نیست میدونی من خودم شهرستانم هرچی شهر شلوغ تر و قومیت بیشتر باشه بیشتر سخت میگذره و دلتنگ شهرت میشی ولی ما الان یه شهر کوچیکیم خیلی عالیه اصلا احساس غریبی نمیکنیم

راستش آداب خاصی هم نمیشه گفت دارن. من خودم مشهد دنیا اومدن تا نوجوانی هم بودم ، پدرم برای یک شهر دیگ ...

خب دیگه ب خاطر همین بزرگ بودنش قطعا خصوصیات اخلاقی بسیار متفاوتی توی مردم هست و اینکه مردم اصیل مشهد رو پیدا کنی احتمالش بسیار پایینه 

اینم ک من گفتم خوی بدجنسی دارن منظورم با اکثر مردم مشهد بود ک اکثر مردم مشهد هم میشن مهاجران

یکیم من ب عنوان  کسی ک مشهدی اصیل هستم این نظر رو دادم ممکنه از نظر ی شخص دیگه اون چیزی ک من بدجنسی میدونم بدجنسی ب حساب نیاد ....

من همین چند وقت پیش رفتم مسافرت.تو مسیر ۷یا۸تا شهرو برا دیدن رفتیم.چیزی که تو این شهرها مخصوصا سمت شمال منو خیلی اذیت کرد کثیفیه بیش از حدش بود.انگار تو این شهرها شهرداری نداشتن.من خودم اهل مشهدم آب وهواشو دوس ندارم ولی شما تو سطح شهر مشهد آشغال نمیبینی خیلی بروزه امکاناتش خوبه.

خوبه والا همتون اینقدر از مشهدیا بد گفتین

معلومه کسی ک پشت بقیه بد بگه و قضاوت کنه یه شهرو خودش چجوریع

همه جاااا خوب و بد داره

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
خب دیگه ب خاطر همین بزرگ بودنش قطعا خصوصیات اخلاقی بسیار متفاوتی توی مردم هست و اینکه مردم اصیل مشهد ...

این نظر با توجه به این که اومدم تهران و بیشتر از ۸ ساله دارم  تهران زندگی می کنم گفتم

تهران همه مهاجرن و با همه جور آدمی مواجهه میشی . وقتی من از مشهد مهاجرت کردم تهران شوک فرهنگی عجیبی بهم وارد شد . تو مشهد مخصوصا من سال تحصیل اومدم همه ی بچه ها خونگرم و خوب و مهربون بودن با اینکه یکی برای تبریز بود یکی برای اهواز بود

ولی تهران پر از آدم موذی و بدجنس و کسایی که با تحقیر نگاهت میکردن دیدم . برای همین من جو مشهد بیشتر دوست داشتم انگار گرم تر بود. اینم که گفتم تهران باید درنظر بگیرید تهران از هر شهری هستن

بااحترام به اکثریت مردم مشهد 

یه تعدادمحدودی دزد وکلاهبردارن (مسافربودم ازم دزدی کردن )

وتعدادمحدودمشکل اخلاقی دارن(اینوندیدم ولی ازکسی چیزبدی شنیدم)

من مشهدروفقط به عنوان مقصدزیارتی دوست دارم

متاسفانه من اصلا مذهبی نیستم که دلم به حرم و ... خوش باشه واسه مشهد

پس نرو چون شهرهای مذهبی شلوغ و پرازدحام هستن وتواینجور شلوغی ها همه جور ادم هست

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست