2777
2789
عنوان

مشهد جای خوبی برای زندگی کردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4593 بازدید | 120 پست
بااحترام به اکثریت مردم مشهد  یه تعدادمحدودی دزد وکلاهبردارن (مسافربودم ازم دزدی کردن ) وتعدا ...

متاسفانه جایی که زواری و شلوغه این اتفاق میوفته اصلا نباید دور حرم خرید کرد ما سال هایی که مشهد بودیم اصلا از مناطق نزدیک حرم خزید نمی کردیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزای من احساس میکنم در حق مشهدیا خیلی اجحاف کردین یک حرفی از منی که ساکن مشهدهستم بشنویدبخدا ما مشهدیا هم از رفتار اکثر مسافرا متعجب میشیم ازنوع برخوردشون و حرکاتشون. ازنوع رانندگیشون از طرز صحبت کردنشون و ادب نداشته اشون. ولی هیچوقت اینو‌به همه تعمیم ندادیم چون میدونیم خوب و بد همه جاهست فکرنکنیدخیلی با فرهنگ هستین  بخدا ماهم خیلیاتون رو‌میبینم هنگ‌میکنیم همین چندوقت پیش یک‌ماشبن با پلاک غیربومی وسط بزرگراه ترمز زد  با جک ماشین افتاد به جون ماشین بومی دلیلشم سرعت بسیار‌کم ماشین غیربومی بود چون فرهنگ‌بزرگراه‌رو‌نمیدونست چون وقتی سرچ‌کردیم دیدیم‌کلا بنده خدا کل شهرش دوتا چراغ قرمز بیشتر ندیده پس ماهم بیاییم بگیم کل مردم اون شهربی فرهنگن؟ پس لطفا خیلی تز ندین اکثر مسافرا هم بچشم ما عجیب و غریبن از نوع پوشش بگیر و برو تااخرولی هیچوقت تعمیم ندادیم به کل مردم

بااحترام به اکثریت مردم مشهد  یه تعدادمحدودی دزد وکلاهبردارن (مسافربودم ازم دزدی کردن ) وتعدا ...

دزدی عزیزم همه جا هست ما تو بابلسر یه نون میگرفتیم ۱۰هزارت که تو مشهد همون نون ۶۰۰ت.پس اینم میشه کلاه برداری کلا جاهای شلوغ بذهکاریم بیشتر توش هست.مشهد درسال ۱۵ تا ۲۰میلیون زائر میاد عزیزم خب این وسط یه عده از خدا بیخبر به فکر دزدیجیبی خودشونن که اکثرنم به نظر من معتادن.

عزیزای من احساس میکنم در حق مشهدیا خیلی اجحاف کردین یک حرفی از منی که ساکن مشهدهستم بشنویدبخدا ما مش ...

راستش من که تهران زندگی می کنم به وضوح میشه دید که مردم ایران از مشهد به اندازه ی یک کشور خارجی اطلاعات دارن.

متاسفانه اطلاعات ندارن عجیب غریب فکر می کنن😄

یه آمارچن روز پیش از نظر شکایت های که به کلانتریا و دادگاه شده بود منتشر کرده بود که داشتم میخوندم بیشترین نزاع خانوادگی وبیشترین شکایت ودرگیری خیابونی برا شهرهای غربیه کشور بود.وکمترینش برا سیستان بلوچستان وخراسان جنوبی.خب این دلیل نمیشه که من این حس بهم دست بده که تا یه آذری وترک زبان ببینم فک کنم اهل دعواست‌.

دزدی عزیزم همه جا هست ما تو بابلسر یه نون میگرفتیم ۱۰هزارت که تو مشهد همون نون ۶۰۰ت.پس اینم میشه کلا ...

کاملا درسته حرفت 

ولی من منظورم اون دزدی نبود اون که داخل کل ایران هست

ازمن کارت بانکیمودزدیدن