2777
2789
عنوان

مشهد جای خوبی برای زندگی کردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینجاهم کسی مشهدی اصیل باشه خوبه رفتاراش ولی مهاجرا ن اصلا

به نظرم مهاجر هم درست نیست این بگی هرکسی یک رفتاری داره. ربط به مهاجر غیر مهاجر نداره.

چون مثل تهران شهر مهاجر پذیریه از همه اقوام هستن

من همکلاسی دوست آشنا همکار مشهدی زیاد داشتم  ۹۹٪ شبیه هم بودن  اخلاق های خاص و ....

اخلاقاشون چطوریه مگه؟

من خواهرم ۲ماهه نامزد کرده با یه پسر مشهدی😑🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
متاسفانه من اصلا مذهبی نیستم که دلم به حرم و ... خوش باشه واسه مشهد

در کل آسمون خدا همه جا ی رنگه ، هر جا دلت خوش باشه همون جا شادی ، ولی اگ شادترین و قشنگترین نقطه دنیا باشی ولی دلت خوش نباشه برات بدترین جاس

در کل هر کسی تو شهر خودش با فرهنگ و‌اداب خودش راحته.شاید یه خصلتی رفتاری تو‌اوندشهر عادیه و برا ما سخت باشه.من یه رفتاری دیدم تو یه سری جاها که نه از بابت مسخره کردن واقعا سوال بود برام از دوستم پرسیدم چرا اینجوریه.گفت چه جالب الان که تو‌گفتی من دقت کردم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

در کل آسمون خدا همه جا ی رنگه ، هر جا دلت خوش باشه همون جا شادی ، ولی اگ شادترین و قشنگترین نقطه دنی ...

👍👍👍

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بله من اونجا درس خوندم ، مردمش بدجنس و موذی ان

همه شون؟؟؟ 

تو شهری ک شما هستی همه مردم خوبن اونوقت؟؟؟ 

کاش نگی مردمش بدجنسن

بگی با ادم بدجنس تو مشهد برخورد داشتم

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
به نظرم مهاجر هم درست نیست این بگی هرکسی یک رفتاری داره. ربط به مهاجر غیرتهاجمی نداره. چون مثل تهرا ...

حرف شما هم درسته ولی هر شهری آداب مربوط به خودش رو داره و خصوصیات اخلاقی مردم اون شهر هم شبیه به همه( مردم اصیل اون شهر) 

اما مهاجرا ک از شهرهای دیگ هستن ممکنه با این آداب و خصوصیات وفق نگیرن و در نتیجه از اون ها به عنوان کسی ک رفتارای ناپسند دارن یاد بشه 

آره شهر‌خوبیه 

مشهدی نیستم ولی یه خونه اونجا دارم قبلا‌ که اجاره اش نداده بودم زیاد می‌رفتیم میموندیم 

اطراف حرم که خیلی شلوغه و کلا محیط جالبی نداره برا زندگی مناسب نیست.

ولی منطقه های دیگه اش خوبن

من مشهدی هستم و مشهد هم زندگی میکنم از همه ی شهرا هم بیشتر دوسش  دارم چون عادت کردم  اماا ...

منم شنیدم مردمش از لحاظ اخلاقی زیاد نرمال  نیستن راستش چند وقت پیش تو اینترنت نوشته بود بعد از تهران بیشترین امار جرم وجنایت تو مشهده  با احترام به همه مشهدیای عزیز

اینکه یکی میاد نظر کلی میده که مردم یک کلان شهر چجوری ان رو بزاریم به شعور نداشته اش یا بی فرهنگیش؟ فقط‌میدونم اکثر کسانیکه میان تز میدن. تو شهرهای خیلی کوچیک دارن زندگی‌میکنن واسه همین میان مشهد سردرگم میشن هم ازنظر وسعت شهر و ترافیک هم بخاطر تعداد ادمها خب مسلما شهر بزرگ مهاحر پذیرتر هست اصلا نمیتونی با یک شهر کوچیک‌مقایسه اش کنی 

حرف شما هم درسته ولی هر شهری آداب مربوط به خودش رو داره و خصوصیات اخلاقی مردم اون شهر هم شبیه به همه ...

راستش آداب خاصی هم نمیشه گفت دارن. من خودم مشهد دنیا اومدم تا نوجوانی هم بودم ، پدرم برای یک شهر دیگه هستن از شهرهای نزدیک به استان های شمالی که مادر و پدرش مهاجرت کردن مشهد و بابام مشهد دنیا اومدن و خانواده مادری مادربزرگم هم مهاجرت کردن زمان پهلوی به مشهد( برای همین میگم مهاجر زیاده) ولی همه مشهد دنیا اومدن. آداب خاص بیشتر برای شهرهای کوچیک با جمعیت کمه نه مشهد که بعد از تهران بزرگ ترین شهره