الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ببین خوردن هیچ چیزی ضرر نداره مگر اینکه درحد ترکیدنت بخوریش بازم به خاطر خودت نباید زیاده روی ...
نخواندیم پس.جوابگوست میخوردم حواسم نبود.دیدم نصف اون تیکه توش رگه های دراز خونی داره.7ساعت پخته بودنش.میگه برای شما تابحال پیش اومده تو بارداری؟مشکلی پیش نمیاد؟
تو جدا کن حتما چون معلومه ویار داری و تو اون تاپیکتم گفتی مو دیدی قشنگ معلومه حساسی کوچکترین چیزی که ...
درسته جوشیدمش.ولی اصلا حواسم نبود که یه تیکه خوردم بعدش دیگه نتونستم بخورم.حالا میگم نکنه اون خونه به بچه آسیبی برسونه؟شاید از نظر دیگران خنده دار باشه ولی برای من مهمه
درسته جوشیدمش.ولی اصلا حواسم نبود که یه تیکه خوردم بعدش دیگه نتونستم بخورم.حالا میگم نکنه اون خونه ب ...
میدونم این حست کاملا به جا و درسته میدونی چرا به خاطر اینکه باید مراقب باشی هرچیزیو نخوری من خودمم تا یه بیسکوییت میخوردم ده بار میپرسیدم تو بارداریم زیاد گوشت نمیخوردم عاشق آش رشته و اب هویج بستنی بودم
مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉