2777
2789

بچه ها خیلی درگیر شدم

دو تا کاربری داشتم با این کاربری

دیگه نمیخوام بیام معتاد شدممم

برام دعا کنید بچه ها همه چیز خوب پیش بره

یکی نی نی یار شبو تگ کنه اکانتمو پاک کنه

مرسیی

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_شب    بسلامت عزیزم ان شاءالله هرچی صلاحته همون بشه

دستت درد نکنه گلم

مرسی♥️

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
@نی_نی_یار_شب    

مرسی عزیزم♥️