نورااا__ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 321 عنوان بچه ها کسی از سایپا انصراف وجه داده 61 بازدید | 10 پست پولمو نمیدن 😭 1404/06/16 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeganehhhhhhh عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 563 عزیزم چقدر پول داده بودید ؟؟. الان چند وقت که کد بانکی آمده براتون که میرید بانک ؟ خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
نورااا__ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 321 عزیزم چقدر پول داده بودید ؟؟. الان چند وقت که کد بانکی آمده براتون که میرید بانک ؟ منم کوییک بوده دقیق یادم نیس کی انصراف زدم ولی الان دقیقا ده روزه میرم بانک پولی نیست بهم بدن ،اسیر شدم دیگه کل بانک میشناسه منو یکی بتمن بود گفت من ۹تومن خسارت میخوام یک ماهه پول ندارن بدن😭چه برسه ۲۰۰ ملیون،
نورااا__ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 321 عزیزم چقدر پول داده بودید ؟؟. الان چند وقت که کد بانکی آمده براتون که میرید بانک ؟ ۲۲۰ ارزش پولمون نابود شد بخدا روزی صدبار میگم غلط کردم ثبتنام کردم ،زنگم زدم دوبار یک ساعت تو صف بودم آخرش کارشناسه میگه فعلا تامین وجه نشده میگم کی میگه اطلاع نداریم
نورااا__ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 321 عزیزم چقدر پول داده بودید ؟؟. الان چند وقت که کد بانکی آمده براتون که میرید بانک ؟ کدوم شهری کی انصراف زدی ؟؟؟؟
yeganehhhhhhh عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 563 کدوم شهری کی انصراف زدی ؟؟؟؟ مال من ۲۶۰. یک ماهه انصراف زدم هنوز پیامکی چیزی نیامده. شما چند ماه بعد انصراف برات کد آمد ؟ خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
yeganehhhhhhh عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 563 ۲۲۰ ارزش پولمون نابود شد بخدا روزی صدبار میگم غلط کردم ثبتنام کردم ،زنگم زدم دوبار یک ساعت تو صف بو ... ببین عزیزم شما از وقتی انصراف دادید چقدر بعدش کد بانکی آمد برات ؟. دوماه ؟ سه ماه ؟؟. خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
yeganehhhhhhh عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 563 ۲۲۰ ارزش پولمون نابود شد بخدا روزی صدبار میگم غلط کردم ثبتنام کردم ،زنگم زدم دوبار یک ساعت تو صف بو ... منم مثل شما نمایندگی گفت هنوز انصراف از تأیید نشده بیا. بگرد یکیو پیدا کن حواله ت بفروش که زودتر به پولت برسی خدا لعنتت شون کنه. چه اشتباهی کردم خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
نورااا__ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 321 مال من ۲۶۰. یک ماهه انصراف زدم هنوز پیامکی چیزی نیامده. شما چند ماه بعد انصراف برات کد آمد ؟ فک کنم یک ماه یا ۴۰ روز ،چرا ۲۶۰ مگه کی ثبت نام کردی کوییک ۲۵۰ شده تازه
نورااا__ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 321 ببین عزیزم شما از وقتی انصراف دادید چقدر بعدش کد بانکی آمد برات ؟. دوماه ؟ سه ماه ؟؟. ۴۰ روز فک کنم ،من فک میکردم پیامک بیاد دیگه تمومه ولی تازه شروع میشه😭😭😭
نورااا__ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 321 منم مثل شما نمایندگی گفت هنوز انصراف از تأیید نشده بیا. بگرد یکیو پیدا کن حواله ت بفروش که زودتر به ... درخواست دوستیمو قبول کن باهم در ارتباط باشیم