2777
2789
عزیزم چقدر پول داده بودید ؟؟. الان چند وقت که کد بانکی آمده براتون که میرید بانک ؟

منم کوییک بوده دقیق یادم نیس کی انصراف زدم ولی الان دقیقا ده روزه میرم بانک پولی نیست بهم بدن ،اسیر شدم دیگه کل بانک می‌شناسه منو 

یکی بتمن بود گفت من ۹تومن خسارت می‌خوام یک ماهه پول ندارن بدن😭چه برسه ۲۰۰ ملیون،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چقدر پول داده بودید ؟؟. الان چند وقت که کد بانکی آمده براتون که میرید بانک ؟

۲۲۰ ارزش پولمون نابود شد بخدا روزی صدبار میگم غلط کردم ثبت‌نام کردم ،زنگم زدم دوبار یک ساعت تو صف بودم آخرش کارشناسه میگه فعلا تامین وجه نشده میگم کی میگه اطلاع نداریم 

۲۲۰ ارزش پولمون نابود شد بخدا روزی صدبار میگم غلط کردم ثبت‌نام کردم ،زنگم زدم دوبار یک ساعت تو صف بو ...

ببین عزیزم شما از وقتی انصراف دادید چقدر بعدش کد بانکی آمد برات ؟.    دوماه ؟ سه ماه ؟؟.   

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
۲۲۰ ارزش پولمون نابود شد بخدا روزی صدبار میگم غلط کردم ثبت‌نام کردم ،زنگم زدم دوبار یک ساعت تو صف بو ...

منم مثل شما  نمایندگی گفت هنوز انصراف از تأیید نشده بیا. بگرد یکیو پیدا کن حواله ت بفروش که زودتر به پولت برسی   خدا لعنتت شون کنه. چه اشتباهی کردم 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم