2777
2789
عنوان

درمان واریس بارداری؟

1046 بازدید | 10 پست

سلام شب خوش..دوستان من ۹ ماهه زایمان کردم..دوران بارداری واریس پرینه و واژن داشتم..الان یک مقدار مونده و موقع نزدیکی و پریود دردناک میشه...کسی این مشکلو داشته که با پزشک خاصی درمان کرده باشه؟چ پزشکی؟

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

جوراب  یا ساق واریس تا بالای زانو بپوش  مرتب 

بیشتر نشسته کاراتو انجام بده هر چی بیشتر وایسی برتر میشه 

اشپزی اینا هم روی صندلی چیز یبشین 

رحمت رو با روغن سیاهدانه چرب کن قبل خواب .

دکتر زنان  اینا رو به من گفت 

گفت بیشتر استراحت کن کمتر کار 😒😒

دارو نداد 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
جوراب  یا ساق واریس تا بالای زانو بپوش  مرتب  بیشتر نشسته کاراتو انجام بده هر چی بیش ...

ببین من زایمان کردم ولی کامل خوب نشدم...یعنی شما هم بعد زایمان همچنان داری؟؟آخه میگن متخصص واریس اینارو درمان میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من زایمان کردم ولی کامل خوب نشدم...یعنی شما هم بعد زایمان همچنان داری؟؟آخه میگن متخصص واریس این ...

من دوسال از زایمانم گذشته بود که  هر چند مدت رحمم درد میکرد ر۴تم‌سونو داخلی دادم گفت واریس رحم داری 

بعد اون راهکار ها رو داد وقتی رعایت میکنم درد رحم و پام کمتر میشه 

ولی درد نزدیکی نه کمتر نمیشه

پریود هم که همیشه درد داشتم از قبل بارداری  

من دوسال از زایمانم گذشته بود که  هر چند مدت رحمم درد میکرد ر۴تم‌سونو داخلی دادم گفت واریس رحم ...

واربس رحم با واسه من یکیه؟ من تو کشاله هام رگهام واریسی شده..این مشکله منه..مرسی ازت

واربس رحم با واسه من یکیه؟ من تو کشاله هام رگهام واریسی شده..این مشکله منه..مرسی ازت

دکتر سونو به من گفت تو پاهات هم هست من گفتم نه 

گفت رحمت خیلی زباد هست با سونو داخلی مشخص میشه 

ولی الان میبینم پاها م ساق پام هم هست 

رانم توجه نکردم ولی رانم خیلی درد داره به خاطر واریس رحمم

برا همین جوراب واریسم تا رانمه بلند گرفتم 

دکتر سونو به من گفت تو پاهات هم هست من گفتم نه  گفت رحمت خیلی زباد هست با سونو داخلی مشخص میشه ...

سلام خوبی خانمی یه سوال داشتم واریس با چه سونویی مشخص شد سونو واژینال یا با سونوی پیشرفته تری مشخص میشه واینکه آیا ممکنه خود فضای داخلی رحم هم واریس داشته باشه دهانه رحم رو نمیگم داخل خود رحم رو میگم،و ببخشید اینکه شما در مزمن همیشگی دارید یا نه

سلام خوبی خانمی یه سوال داشتم واریس با چه سونویی مشخص شد سونو واژینال یا با سونوی پیشرفته تری مشخص م ...

سلام 

با سونو واژینال همون داخلی دیده میشه 

داخل رحم هم هست 

و موقع نزدیک اگه درد داشته باشی یکی از دلیایلش همین هست

و سرپا اگه زیاد وایسی ران و زیر شکم و ابنا درد میکنه 

سلام  با سونو واژینال همون داخلی دیده میشه  داخل رحم هم هست  و موقع نزدیک اگه درد ...

سلام خانمی خوبی می‌بخشید مدام‌میپرسم میخاستم ببینم شما داخل رحمتون هم واریس هست یانه واینکه شما علایمتون چیه مثلا یه درد مزمن که فکر میکنی داخل رحمت زخمه رو نداری؟ شما