سلام شب خوش..دوستان من ۹ ماهه زایمان کردم..دوران بارداری واریس پرینه و واژن داشتم..الان یک مقدار مونده و موقع نزدیکی و پریود دردناک میشه...کسی این مشکلو داشته که با پزشک خاصی درمان کرده باشه؟چ پزشکی؟
پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر سونو به من گفت تو پاهات هم هست من گفتم نه گفت رحمت خیلی زباد هست با سونو داخلی مشخص میشه ...
سلام خوبی خانمی یه سوال داشتم واریس با چه سونویی مشخص شد سونو واژینال یا با سونوی پیشرفته تری مشخص میشه واینکه آیا ممکنه خود فضای داخلی رحم هم واریس داشته باشه دهانه رحم رو نمیگم داخل خود رحم رو میگم،و ببخشید اینکه شما در مزمن همیشگی دارید یا نه
سلام با سونو واژینال همون داخلی دیده میشه داخل رحم هم هست و موقع نزدیک اگه درد ...
سلام خانمی خوبی میبخشید مداممیپرسم میخاستم ببینم شما داخل رحمتون هم واریس هست یانه واینکه شما علایمتون چیه مثلا یه درد مزمن که فکر میکنی داخل رحمت زخمه رو نداری؟ شما