برا دوستانی ک نمیدونن میگم ۱۴ ماهه قهرم منزل پدرمم.... ۳ ماه درگیر کارای مشاوره طلاق بودم و هی هربار میگفتن این آخریش هست،تا امروز جلسه آخر شد و مشاور همه حق رو به من داد و ب برادرم(دوستان ازدواج ما اینجوریه ک خواهر شوهرم زن داداشم میشه)مشاور ب برادرم گفتن ک مشکلات عمده از سمت آقا هست و آقا نمیخوان ک مسئولیت قبول کنن و قرار شد هفته آینده ما اقدام کنیم برای درخواست مهریه.... اونایی ک جریان طلاق مت رو نمیدونن عرض کنم ک هر دو خواهر شوهرم با پیج فیک ب اسم آقا بهم پیام دادن و قصد تهمت داشتن و بعد رفتم شکایت کردم و دستشون رو شد....در کل شوهرم آدم مسئولیت پذیری نبود و ب شدت خبر چین بود... خداروشکر داره همه چیز تمام میشه امید وارم ختم بخیر بشه
سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهت تبریک میگم که زندگیت داره به سمت بهتر شدن پیش میره و حال دلت خوب میشه
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خداشکر گلم خداشکر ک جواب ختم و دعاهات گرفتی و دستشون رو شد و داداشت فهمید زنش چقد لاشی و بدجنسه
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
خدا انقد کریم هست ک منو تو دریای بیکران رحمتش جا بده....قضاوتش نمیکنم .... قضاوت کار من نیس
درسته💚