2777
2789
عنوان

هلنم😍بیاید این بار با خبر خوش اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 47 پست

گهی زین به پشت و گهی پشت به زین، خوشحالم برات عزیزم، مردی که لیاقت نداره رو باید همین کار کرد، انداختش بیرون از زندگی تا ریال آخر حق و حقوقتم بگیری، اولین ادم سمی زندگیتو انداختی بیرون، پیش به سوی مستقل شدن، خدا رو شکر که خانوادت قانع شدن مشکل از سمت تو نبوده، فقط سعی کن بعد از طلاقم توی یه خونه جدا زندگی کنی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گهی زین به پشت و گهی پشت به زین، خوشحالم برات عزیزم، مردی که لیاقت نداره رو باید همین کار کرد، انداخ ...

تلاشم رو میکنم نگار جان ک بدون تنش و درگیری این کار رو بکنم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
اول رفتین درخواست طلاق دادین بعدفرستادن مشاوره که ببینن مشکل ازکدومتونه؟ 

اطلاق ندارم چطوری بود چون آقا رفتن دادخواست طلاق دادن

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

شکر خدا که دلت اروم شد

ان شاء الله به زودی زندگیت و دلت به ارامش کامل و پایدار برسه خوشحالم از خوشحالیت بابت موفق شدن در اثبات مقصر نبودنت

💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚
شکر خدا که دلت اروم شد ان شاء الله به زودی زندگیت و دلت به ارامش کامل و پایدار برسه خوشحالم از خوشح ...

ممنون عزیزم من ۱۴ ماه وحشتناک رو پشت سر گذاشتم

خداشکر گلم خداشکر ک جواب ختم و دعاهات گرفتی و دستشون رو شد و داداشت فهمید زنش چقد لاشی و بدجنسه

هر جا کامنتتو میبینم سریع میرم تاپیک هاتو میبینم ببینم به حاجتت نرسیدی ، خیلی دلم میخواد یه روز برم تاپیک هاتو ببینم بگی رسیدی 

همیشه تو ذهنمی عزیز 💕

برات دعا میکنم تا چشم میفته به کامنتت و تاپیک هات💕

خدا بزرگه انشاالله حاجت روا میشی

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

اسی جون اتفاقی تاپیکاتو خوندم یکی دوتا دیگه م خوندم گفتم بهت بگم که تو تا جایی که تونستی تلاشت رو کردی مهم همینه نتیجه مهم نیست به نظرم درسته خواهر شوهرات در حقت بدجنسی کردن ولی مطمئن باش شوهرت هم آدم زندگی تو نبود اونا انگار برات دلیل خیر شدن چون شوهرت اون چیزی که تو ذهنت بود و ازش ساختی نبود رفتنش بهتر بود شاید تا یه جایی از زندگی باهم ،هم مسیر بودین ولی همسفرت نبود. امیدوارم که زندگی جدیدت رو  با موفقیت ها و اتفاقای خوب شروع کنی  

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
اسی جون اتفاقی تاپیکاتو خوندم یکی دوتا دیگه م خوندم گفتم بهت بگم که تو تا جایی که تونستی تلاشت رو کر ...

ممنون عزیزم حرفات بهم آرامش داد خیلی ممنون و وقتت رو برام گذاشتی... من اصلا دیگ دیدگاهم ب اون ۷ سال تباه شدن نیست!من ۷ سال با تجربه تر شدم

ممنون عزیزم حرفات بهم آرامش داد خیلی ممنون و وقتت رو برام گذاشتی... من اصلا دیگ دیدگاهم ب اون ۷ سال ...

درستش همینه آفرین به تو امیدوارم تاپیک بعدی رو برای تعریف کردن اتفاقای خوبی که داشتی بزنی  

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
درستش همینه آفرین به تو امیدوارم تاپیک بعدی رو برای تعریف کردن اتفاقای خوبی که داشتی بزنی   &nb ...

امیدوارم

هر جا کامنتتو میبینم سریع میرم تاپیک هاتو میبینم ببینم به حاجتت نرسیدی ، خیلی دلم میخواد یه روز برم ...

سلام‌ گل من❤🌸

مرسی عزیزم ک تو فکرمی 

من بخودم و خدایی خودم و سرنوشتم همین ماه محرم و صفر فرصت دادم و گفتم تا جایی ک میتونم ختم  و دعا بخونم شاید خدا نظر کرد بهم

بعدش دیگ هیچی درست نمیشه ولی بازم توکل بخدا💔

خودمم ارزوم این سختیا و انتظار تموم بشه و سرپا بشم

ارزومه همچین تاپیکی بزنمو هرساعتی باشه اون روز باخیال راحت میگیرم میخوابم ب جبران تموم بی خوابیا ک میکشم🥺🥺🥺🤲

ممنونم ک پیگیری خواهر خوبم💙😘

امیدوارم اول تو ب حاجتا و ارزوهای قشنگت برسی❤🤲😘

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
سلام‌ گل من❤🌸 مرسی عزیزم ک تو فکرمی  من بخودم و خدایی خودم و سرنوشتم همین ماه محرم و صفر فرص ...

خدا بزرگه عزیزم 

امیدوارم خواسته هات با حکمت خدا یکی باشه 💕

شاد باشی همیشه💕

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
سلام‌ گل من❤🌸 مرسی عزیزم ک تو فکرمی  من بخودم و خدایی خودم و سرنوشتم همین ماه محرم و صفر فرص ...

خواهش میکنم

ممنونم از دعای قشنگت 😘

خدا بزرگه عزیزم  امیدوارم خواسته هات با حکمت خدا یکی باشه 💕 شاد باشی همیشه💕

قربونت بشم عزیزم

توکل ب خدا💙🥺🤲

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜