2777
2789
عنوان

هلنم😍بیاید این بار با خبر خوش اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 47 پست
ممنون عزیزم من ۱۴ ماه وحشتناک رو پشت سر گذاشتم

حتما و یقینا روزهای عالی خواهی داشت که جبران تمام این 14 ماه رو میکنن طوری که جز تجربه و اگاهیش چیزی از منفیاش به خاطرتم نیاد نه از ادماش نه از اتفاقاتش

خدا با تو، خدا در تو، خدا بر توست مطمئن باش گلم

💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما و یقینا روزهای عالی خواهی داشت که جبران تمام این 14 ماه رو میکنن طوری که جز تجربه و اگاهیش چیزی ...

ایم جمله رو یک بار دیگ هم بهم گفتی خدا باتو .... ممنونم عزیزم امیدوارم 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
شکایت از خواهر شوهراتو ول نکن و نگو اشکال نداره . خواهش میکنم. اونا شیطانن

ن ول نمیکنم چون ۱۴ ماه تایم داشتن ک جبران کنن تهمتشون رو ولی سفت روی کار کثیفشون ایستادن

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
داداشت متوجه شد زنش چیکار کرده ؟؟

بله ولی خیلی طرف من تو این قضیه نیست اما در قضایای دیگ مخصوصا مهریه همراه منه چون همه اموال شوهرم به نام داداشم هست

ن ول نمیکنم چون ۱۴ ماه تایم داشتن ک جبران کنن تهمتشون رو ولی سفت روی کار کثیفشون ایستادن

چهارده ماهم زیاد بود صبر کردی  واقعا 😦😦

من جای تو بودم همون هفته میرفتم سراغ شمایت و پیگیری چون ممکن بود پیام پاک کنن اکانت دیلیت کنن یا چیزی

چهارده ماهم زیاد بود صبر کردی  واقعا 😦😦 من جای تو بودم همون هفته میرفتم سراغ شمایت و پیگیری ...

شکایت کروم اولش ولی قصد ب جریان انداختن پرونده رو نداشتم میخواستم پاکیم ب خانوادم ثابت بشه ... پرونده رو اون موقع بایگانی کردن 

عزيزم شوهرمنم مسئوليت پذير نيست توروخدا ميشه راهنماييم كنيد

شماهم بچه نداشتي؟ چند ساله ك ازدواج كردي؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزيزم شوهرمنم مسئوليت پذير نيست توروخدا ميشه راهنماييم كنيد شماهم بچه نداشتي؟ چند ساله ك ازدواج كرد ...

بنده خیر نداشتم

۷ ساله ازدواج کردم

بنده خیر نداشتم ۷ ساله ازدواج کردم

منم ٣ ساله ازدواج كردم مشكل منم اينه شوهرم تنبله اصلا مسئوليت پذير نيست😭😭الانم گيرداده بچه بياريم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
منم ٣ ساله ازدواج كردم مشكل منم اينه شوهرم تنبله اصلا مسئوليت پذير نيست😭😭الانم گيرداده بچه بياريم

عزیزم من خیلی مشکلات دیگ داشتم... تنها مشکلم عوم مسئولیت پذیریش نبود... شوهر من تهمت میزد خیلی زیاد بد دهن بود دست ب زن داشت بیش از حد ب حرف خانوادش بود تحت سلطه خانوادش بود...خیلی کلا اذیتم کرد

عزیزم من خیلی مشکلات دیگ داشتم... تنها مشکلم عوم مسئولیت پذیریش نبود... شوهر من تهمت میزد خیلی زیاد ...

عزيزم شوهر منم بخدا همه اينارو داره انتظار داره فقط من سكوت كنم

همش ميره طبقه پايين خونه مادرشوهرم

مسافرت با پدرمادرش ميريم

من پدرم فوت شدع يبار نگفته مادر تورم ببريم تك فرزندم ولي خيلي اذيتم ميكنه اگر محبت كنم خوبه پدرمادرش خيلي بهم محبت ميكنن يعني منو تو دستشون نگه داشتن

زندگيت خيلي شبيه منه