2777
2789

بچه ها دخترم ۶سالشه دوتا از دندونای پایینش رو کشیدم حالا دندون جدیدش کج دراومده وبایداین دندون که فلش زدم بکشه که شاید راست بشه اصلا حاضرنیست دندون پزشکی بیاد نمیذاره دستش بزنم یا نخ ببندم کلا فرار وجیغغغغغغغ یا خودشو حبس میکنه تو دستشویی یا قایم میشه یا ابرو ریزی ودادو هوار کمک کنید چه کنم همسرمم هی میگه ولش کن دوست ندارم دندوناش کج وکوله بشه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

وقتی خوابه واسش نخ ببند 

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب ولش کن

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

خودش شاید بعدا درست بشه..نهایت اورتدنسی میکنین 

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ولش کن این دندونی که کج در اومده بالا بری پایین بیای ارتودنسی میخواد بزار یکم بزرگتر شه با پای خودش میاد

دندونش با ارتودنسی درست میشه ولی اعصابی که داری ازش خورد میکنی با هیچی درست نمیشع

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

هر طور شده ببر دکتر 

اونم ماهر و مهربون دکتر میر کریمی و یاسمن رضوانی بخصوص رضوانی عالی هستن 

میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات 

عزیزم اولا ک هیجوقت ب داد و فریاد های بچه توجه نکن که بفهنه با داد زدنش تسلیم میشید

دو اینکه قانعش کن ببرش 

من خودم خواهر دارم ک به خاطر وضعیت شغلی مادر پدرم میشه گفت من بزرگش کردم 

عاشق اسباب بازی هام بود همرو جمع کردم بهش قول دادم وقتی میره دندون مزشکی بهش بدم

سوپ دوست داره و خیلی خودشو لوس میکنه براش سوپ میپزم ی اسباب بازی هامم وقتی اومد بهش میدم و بهش توجه میکنم ضمن این که میگم چ دختر خوبی ک به حرف بزرگتراش گوش میده و سلامتی واسش مهمه بعدم واسش توضیح میدم اگ این کارو نکنه ممکنه دندونش درد بگیره یکم گریه میکنه اما اروم میشه

البته توجه کنید بچه شرطی بار نیاد ک واسه هرچیزی شرط بزاره براتون فقط الان ک مجبورید واسه یکی دوبار 

ما الان مسافرتا و خرید هامون رو بهش ۱ حق انتخاب خوراکی و ۱ حق انتخاب خرید میدیم تا خودش بسنجه ببینه بیشتر چی نیاز داره و از الان یاد بگیره 

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

همسرم میگه یه دختر زشت شاد بهتر از یه دختر خوشگل دیونه است ولش کن ولی من فکر میکنم مسولم نباید بیخیال بشم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عزیزم اولا ک هیجوقت ب داد و فریاد های بچه توجه نکن که بفهنه با داد زدنش تسلیم میشید دو اینکه قانعش ...

انقد بسته های مشوق براش اماده کردم کلی قصه وتوضیح میگه تو راست میگی ولی من میترسم

انقد بسته های مشوق براش اماده کردم کلی قصه وتوضیح میگه تو راست میگی ولی من میترسم

بگو ترس نداره دکترا مهربونن جایزه میدن یگو اصلا بیا بریم با دکتر حرف بزن از خودش بپرس بعدا تصمیم بگیر

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤