2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اگه بگم خونه بابام عین یه مهمون میرم با خودش غذا میخورم بعدش برمیگردیم باورمیکنین

شاید بد دلِ

با مشاور صحبت کن ببین راهکار چیه

کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎
باهاش حرف بزن من هروقت شوهرم کاری می‌کنه که ناراحتم می‌کنه باهاش حرف میزنم حل میشه خیلی مشکلات از ه ...

حرف میزنم با آرامش ناز میکنم ولی فایده نداره مثلا میگم هروقت زایمان کنم میخوام حدا قل چند روزی بمونم خونه بابام اینا از الان میگم بهشااا چون مامانم با مادرشوهرم اینا راحت نیست میخوام برم اونجا میگه ن حق نداری بری فلان بمان 😒

وخدای که بشدت کافیست
باهاش حرف بزنی هم بهش نزدیکتر میشی هم سوءتفاهم ها از بین می‌ره

نمیدونم میگه حساس نیستم واقعا ب بعضی چیزا هم که انتظار نداری گیر نمیده بعضی چیزای دیگه برعکسه

وخدای که بشدت کافیست
باهاش حرف بزنی هم بهش نزدیکتر میشی هم سوءتفاهم ها از بین می‌ره

چطوری میشه شما یه راه حل پیش پام بزارین خودم که دیگه فکرم ب هیچ جانمیرسه ب هر دری زدم نشود

وخدای که بشدت کافیست
درباره این موضوع که به مامانت بگو بیاد خونتون.مادر شوهر من موقع بچه دار شدنم خیلی دخالت کرد اذیت شدم

تا میخواستم شیرش بدم تا میخواست شیر بخوره از دهنش درمی‌آورد می‌گفت نه اینجوری نیست بلد نیستی بچه دیگه به سختی شیر میخورد آخرشم شیرخشک دادمش

میترسه کرونا بگیری؟

ن  بابا خودش کارش اداریه باید ماسک بزنه نمیزنه میگم بخاطر منکه باردارم رعایت کن ماسک نمیزنه حتی قبلااوایل بارداریم که اومیکرون گرفتم ازشوهرم گرفتم 

وخدای که بشدت کافیست
درباره این موضوع که به مامانت بگو بیاد خونتون.مادر شوهر من موقع بچه دار شدنم خیلی دخالت کرد اذیت شدم ...

خیالت راحت که منم این مشکلو حتما با مادرشوهرم دارم 👌خوب غرمیزنه مامانم ناراحت میشه 

وخدای که بشدت کافیست
از اوایل آشناییتون شروع کن از وقتی همو دیدید بگو از خاطرات خوبی که با هم داشتید بگو یادش بخیر یه چیزایی رو براش زنده کن بعد بغلش کن بوسش کن بگو چقدر دوسش داری و سر صحبتو باز کن علت این کاراشو بپرس