2777
2789

کدوماتون سگ دارید چ سگی

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگهداري از سگ خيلي سخته

سختيش بيشتر از خوشيش هست

خواهر من داره چند روزي پيشش بوديم من دائم داشتم خونه رو ميسابيدم

خودش البته بيخياله 

و درضمن بايد روزي ٣-٢ بار هر بار ٣٠-٢٠ دقيقه ببريش راه بره

جايي هم نميتوني بري سفر چون سگ رو سخته ببري و كسي هم برات نگه نميداره 

من كه منصرف شدم، قبلا ميخواستم حتما يه دونه بيارم

چشماشونو خیلی دوس دارم مثه آدم نگاه میکنن

نگه داری از حیون خونگی خیلی سخته و هزینه زیادی هم داره باید براش مواد غذایی بخری ببری دکتر و پیاده روی باید حمامش بدی کارای دستشویش رو درست کنی وووو اگر ماده بگیری که دیگه بدتره پریود میشه باید پوشکش کنی یا همه زندگیتون بوی خون میگیره فکر کن یه وقت ادار کنه روی فرش یا وسط خونه باید تمیزش کنی

نگه داری از حیون خونگی خیلی سخته و هزینه زیادی هم داره باید براش مواد غذایی بخری ببری دکتر و پیاده ر ...

وای ن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

نگهداري از سگ خيلي سختهسختيش بيشتر از خوشيش هستخواهر من داره چند روزي پيشش بوديم من دائم داشتم خونه ...

منم

يادم رفت بگم

خواهرم به قول خودش اينقدر كه براي اين سگا غذا پخته براي دخترش نپخته😂😂

دائم پاي اجاقه

البته عشقي كه بهش ميدن اصلا قابل توصيف نيست

يه طوري دورش ميگردن كه كيف ميكني

وای ن

اگر میخوای از این سگای پوست کلفت بگیری بزاری تویه حیات برو بگیر اما اگر از این سگای ظریفه که هر غذایی نمیخورن و مراقبت زیاد میخوان و قرار باشه تویه آپارتمان باشه کلا بیخیال شو چون خیلی دردسر داره تازه باید ببینی همسایه ها با بودن اون سگ مشکلی دارن یا نه ممکنه سگه سرو صدا زیاد داشته باشه و همسایه ها شکایت کنن