2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 51 پست
قبلا میذاشت الان نمی‌ذاره؟ واسه چی؟

پارسال هیئت بابام اینا بودم اونم راضی نبود امسال اینجام هیجانمیبرتم 😔باردار هم هستماا بعد شبا میبرتم پیاده روی 😒

وخدای که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسه کرونا بگیری؟

میگه فامیلا چشت میزنن نمیدونم مریض میشی وهزار تا بهونه دبگه که از خونه بیرون نرم 😒بابا بخدا پوسیدم تو خونه 

وخدای که بشدت کافیست
خب چون بارداری داره اینجوری ازت مراقبت می‌کنه میخواد اگه جایی هم میری خودش پیشت باشه

خودش منکه میگم نمیره دوستداش که زنگ میزنن میره 😒

وخدای که بشدت کافیست
میگه فامیلا چشت میزنن نمیدونم مریض میشی وهزار تا بهونه دبگه که از خونه بیرون نرم 😒بابا بخدا پوسیدم ...

آخییی چه قدر دوستت داره پس😂

کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎
یه کم حساسیتت بخاطر بارداریه بچه که بیاد انقدر وقتت پر میشه که دیگه وقت نمیکنی به این چیزا فکرکنی

یه هیئت هست ماله شام غریبانه منم قبلا میرفتم توشم نذری میدادم میگم امسال هم میخوام اونجا نذری شام غریبانو بدم میگه ن تو روضه مامانم بده میگم من دوسندارم اینجا اون هیئت خیلی آدم های محتاجی میان از نظر مالی از نظر اینکه حاجت دارن ولی مگه گوش میده

وخدای که بشدت کافیست
اهان متوجه شدم اون دوست نداره توعزادری ها مردها بهت نگاه کنن

اخه من مگه میرم مردا نگام کنن منکه خودم ابنقدر دوسشدارم که چشمم بغیر از ان کسی رونبینه اونم چند سال بعدم من میرم عزاداری امام حسین چیکار ب مردا دارم چیکار ب فامیل دارم 

وخدای که بشدت کافیست