2777
2789
عنوان

اومیکرون و ناشنوایی

254 بازدید | 15 پست

گوش راست مامانم در اثر اومیکرون ناشنوا شد 😭😭😭😭😭 خواهشا دعا کنید شفا بگیره.  تو این شبها اگر اشکی ریختید ب یاد مامان عزیز منم بیفتید لطفا و دعاش کنید . 

شاالله ک خوب میشن دکتر رفتن

بله . ولی کاری نمیشه کرد . فقط بخاطر روزنه ی کوچک امیدی ک وجود داره دارن تزریق کورتون داخل گوش انجام‌میدن . از دوستان دور پزشکمون گفتن ک اگر درمان اومیکرون طولانی بشه چون باعث لخته شدن خون میشه باید کورتون تجویز شه در کنار داروها . مامانم یکماه کم و بیش بیماریش طول کشید و همش از اول تو سر و کله ش باد بود و ورم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله . ولی کاری نمیشه کرد . فقط بخاطر روزنه ی کوچک امیدی ک وجود داره دارن تزریق کورتون داخل گوش انجام ...

ان شاالله خوب میشن نگران نباشین خیلیا حس چشاییشونو چندین ماه بعد بدست اوردن دکتر برین خوب میشن

ان شاالله خوب میشن نگران نباشین خیلیا حس چشاییشونو چندین ماه بعد بدست اوردن دکتر برین خوب میشن

دکتر که یک جورایی جواب کرده و میگه شاید چند درصد کم امید به خوب شدن باشه . امروز از یکی از دوستانم شنیدم ک نصف صورت دوستش دچار این مشکل شده و عصب هاش از کار افتاده مثل کسی ک سکته میکنه . منم امید دارم اونطور ک شما میگید بعداز چندماه ب حالت اول برگرده. 

عزیزم مادرت خوب شد؟؟؟

مامانم بعداز تزریق کورتون و ... ب طور معجزه آسا سی درصد عصب های شنوایی شون احیا شد 

ولی صدای هواکش و صدای هرهر ب گفته خودشون دائم تو گوششون میپیچه 

اخیرا واسشون سمعک کراس تجویز شده ک باید استفاده کنند و نتیجه رو با شنوایی سنجی اطلاع بدهند .

مامانم بعداز تزریق کورتون و ... ب طور معجزه آسا سی درصد عصب های شنوایی شون احیا شد  ولی صدای ه ...

الهی شکر که برگشت❤️

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
الهی شکر که برگشت❤️

شنوایی آنچنانی تو کار نیست البته و برگشت شنوایی

فقط ب زبون عامیانه گوش کاملا کر نشده فقط عصب هاش بخشی فعالیت دارند و از سمعک مخصوص فعلا باید استفاده کنن ک این جند درصد از بین نره.

شنوایی آنچنانی تو کار نیست البته و برگشت شنوایی فقط ب زبون عامیانه گوش کاملا کر نشده فقط عصب هاش بخ ...

کاش برا پسر منم همون برمیگشت😭 برنگشت

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭