سلام از کدوم یکی از کارای خونه بیشهر از همه متنفرین؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
از جمع کردن اتاق دخترم باور کنید انگار بمممب ترکیده میخواید عکس یهویی بذارم؟
بذار.منکه دیگه انقدر جمع کردم و اون ریخته دیگه ول کردم و اصلا جمع نمیکنم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از سفره پاک کردن بدم میاد😣 با گردگیری ام حال نمیکنم ولی عاشق اینم ک خرید کنیم و بخام وسیله هارو ج ...
نه بابااااا من تازه همسرم همه گوشتا رو میگه قصاب تیکه میکنه من فقط باید وعده کنم و بسته بندی اما انگار جونم بالا میاد تا همونو انجام بدم
بذار.منکه دیگه انقدر جمع کردم و اون ریخته دیگه ول کردم و اصلا جمع نمیکنم
گذاشتم... منم یکساعته یعنی جمعش کردم لباساشو و عروسکهاشو...
نمیدونم چه اصراری داره که همه چیشو بریزه وسط
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خریئ خونه که خوبه من عشق اینم یه سبد چرخی بگیرم دستم خرید کنم حتی مواد غذایی
اونجوری اره گاهی با همسرم میرم اما در کل خرید خونه با شوهرمه.ول کن بابا من برم بازار هم خسته میشم هم میبینم پول خرج میشه خسیس بازی میکنم اما همسرم خودش بهتر و دست و دلباز تر خرید میکنه.واسه همین میذارم اون بخره
دیگه این کاری داره یه سطل بزرگ بذار همه رو جم کن توش شبا ، صبا دوباره بریزه بازی کنه
آخه فقط اینا نبوده یه کمد دیواری داره پر عروسک.. با کمد لباساش اونا همه وسط بودن تازه اونا رو جمع کردم و عکس گرفتم
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️