2777
2789
عنوان

دیروز مثل خر ذوق زده شدمم🥹

368 بازدید | 30 پست

تو مدرسه یکی نگام کرد به رفیقش گفت عهه این دختر خوشگله اس موهاشو پسرونه زده بعد رفیقاش نیگام میکردنن😭😭 

اونوقت رفیقای مدرسه ایم حسود و عقده این میگن بهت نمیاد در حالی که همه گفتن چه خوشگل شدییی

هیچی دیگه مثل خر لبخند زدم رفتم🥲

- یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛  daigo.ir/secret/61701105971

بگیم عکس یا زوده؟ 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سلیقه ایه

دلیل نمیشه خوششون نیومده عقده این

چقدر بی اعتماد بنفسی که از تعریف یه غریبه به قول خودت خر ذوق میشی ، از انتقاد دوستت انقدر فشاری میشی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
بگیم عکس یا زوده؟

زوده🥲😂

- یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛  daigo.ir/secret/61701105971

الان توی این ساعت نباید مدرسه باشی؟؟؟؟

ن شیفت ظهرم

زوده🥲😂

ولی دور از شوخی مطمعن باش بهت میاد 

موی کوتاه خیلی جذابه 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

من تو دانشگاه یه استاد تربیت بدنی داشتم یه روز مقنعه شو در اورد موهاشو مصری کوتاه زده بود ببببببی نهایت قشنگ بود و بهش میومد

بعد یکی از همکلاسیام ایشونو دید سر کلاس و رفت به تقلید از استاد موهاشو مصری زد ببین رغبت نمیکردی نگاش کنی

خیییییلی بد بود بهش و فکر میکرد خیلی قشنگ شده

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ظهرام تاپیک میزنی

بابا خب تا ابد که مدرسه نمیمونم برمیگردم خونه خو

بابا خب تا ابد که مدرسه نمیمونم برمیگردم خونه خو

مگه گفتم چرا کلا تاپیک میزنی؟

تاپیکهات توی تایم مدرسه ست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی