2777
2789
عنوان

از کدوم کار خونه بیشتر از همه...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 84 پست

من از گوشت وعده کردن.متنفررررررم هاااااا  الانم همسرم یه عالمه گوشت گرفته وعده کنم بسته بندی کنم بذارم فریزر خیییییلی بدم میاد

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

کلا از همش 

مخصوصا اشپزی دوست ندارم

برای اینکه کارهای خونه رو انجام بدم یا باید با همسرم با هم انجام بدیم یا بشششدت عصبانی باشم بیفتم به جون خونه بسابم  

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق کارهای خونه داری ام  فقط از رختخواب چیدن متنفرم چون بلد نیستم مثل مامانم صاف و صوف بچینم  حتی تو کمد دیواری

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
بین هیچ کدوم فرق نمیزارم از همشون متنفرم :/

خسته نباشی عزیزم.  

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
غذاپختن. ظرف شستن. جارو کردن. شستن دستشویی. گردگیری   تاکردن لباس. فعلا همینا

دیگه چی موند پس؟؟؟؟  

لباس جمع کردن ازروبند

آررررره اینم خییییلی بده