2777
2789
عنوان

کیا جن میبینن؟

539 بازدید | 53 پست

اذیتتون نمیکنن؟ من خوندم جن مسلمان ب چشم دیده نمیشه و جن کافر دیده میشه بعد طرف دو اذیت هم میکنن از اون طور ک میخوان رفتار نکنه 

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جن مسلمانم خودشو نشون میده اگه طرف نترسسه جن مسلمان آدما ب سمت کارا خوب میکشون ولی جن کافر اگر انسان کاری بخاد ازش انجام داد اونم کارای خیلی بد از آدم میخاد اگه انجام ندی اذیتت میکنه

الله اکبر این همه مزخرف

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
برو تاپیک آخرم راجب جن دارن منو خسته م میکنن 

من ی کلاس میرم راجع ب جن و ملائکه ست جن حد وسط نداره یا خوبه یا بد جن خوب ک کلا ب چشم انسان نمیاد چون دوست نداره انسان مسلمان رو بترسونه ولی جن بد همه جا هیت دیده هم میشه 

باید هر روز با خدا ارتباط بگیری و دعا بخونی مخصوصا ایت الکرسی و چهار قل تا کم کم برن

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

من نمیدونم جن بودیاتوهم امروز بعد نمازصبح داشتم ذکر میگفتم یهو سرم گیج رفت برگشتم پشت سرمو نگاه کردم یه موجود قد بلندبا شونه های پهن انگاریه پوشش سفید پوشیده بود صورتش نورداشت چشمام جمع شدن نمیتونستم درست صورتشو ببینم یهوجیغ بلندی کشیدم دویدم تواتاقم 

. 🌻🌻💚