2777
2789

سرتون تو زندگی خودتون باشه

همین ک بچه های شما خوشگل بشن و شبیهتون بشن بسه

بذارید کنار این همه حسادت رو

به کسی ربطی نداره کی چیکار میکنه چهره و زندگی خودتو بچسب

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عمل کنید ولی شورشو درنیارید چرا پس اروپاییا انقد عمل و تزریق ندارن چرا ایران رتبه اول عمل بینی می ...

چیش دقیقا به من و شما ربط داره؟

یکی حال میکنه عمل میکنه

ب شخصه ک کاری ب کسی ندارم!ولی کسی حسادت نمیکنه حسادت ندارن اصلا اکثروقتا عملیا خود چس پندارن فاز برمیدارن خب قاعدتا یکی باید پفشونو بخوابونه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
خب عمل کنید ولی شورشو درنیارید چرا پس اروپاییا انقد عمل و تزریق ندارن چرا ایران رتبه اول عمل بینی می ...

خب شما عمل نکن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ب شخصه ک کاری ب کسی ندارم!ولی کسی حسادت نمیکنه حسادت ندارن اصلا اکثروقتا عملیا خود چس پندارن فاز برم ...

شما دیگه با این طرز حرف زدن و بیو نیاز نیست پف بقیه رو بخوابونید

شما دیگه با این طرز حرف زدن و بیو نیاز نیست پف بقیه رو بخوابونید

چرا بهت فشارمیاد عزیزم؟مگه خودت ازهمون مدلایی؟!

د اخه چ ربطی ب بیوی من داره خدا😑😑😑

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
چیش دقیقا به من و شما ربط داره؟یکی حال میکنه عمل میکنه

خیلی ربط داره عزیزم ٫ چیزی راجب فرهنگ جمعی نمیدونی رفتار هرکس روی کل جامعه میتونه اثر بزاره الان کره ای ها یه فرهنگی بینشون هس میگن هرکی وزنش بالای ۴۵ باشه چاق محسوب میشه بخاطر همین خیلیاشون میرن عملای جراحی وحشتناک میکنن که لاغر شن٫ این حرکت یعنی اینایی ک عمل میکنن دارن اون فرهنگ غلطو هی تقویتش میکنن جای اینکه از ریشه بیان. فرهنگو درست کننو بگن هیکل ادما همه جوره قشنگه و نیازی نیس ادما خودشونو پاره پوره کنن تا پذیرفته شن تو جامعه