2777
2789
عنوان

من خیلی بی عرضه ام

158 بازدید | 13 پست

هربار میرم دیوار رو نگاه میکنم یک شغل پیدا نمیکنم که از پسش بربیام. همشون یا روابط اجتماعی میخواد یا مهارت که من هیچکدومو ندارم

نمیدونم چیکار کنم..از طرفی خسته شدم پول میخوام زندگی خودمو و مامانمو رو عوض کنم

فقط یک نظافت سالن پیدا کردم که مطمئنم برم سرکار بابام هر دقیقه میزنه تو سرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغلای سطح پایین برو بعدش کم کم روابط اجتماعیت بهتر میشه میتونی کارای بهتر بری

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

سمت دیوار نرین ،شغل های خونگی مثل سبزی مارکت و خشک و ترشی خیارشور درامدهای بالایی دارن بعدم کم کم فروش لباس ها 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شغلای سطح پایین برو بعدش کم کم روابط اجتماعیت بهتر میشه میتونی کارای بهتر بری

مثل چی؟ 

من خودم با نظافت سالن ها مشکلی ندارم ولی از رفتارای بابام میترسم خیلی ادم زورگویه و سر کوچکترین چیزا اگر با نظرش نریم جلو بزرگش میکنه و...

اصلا کار پیدا نمیکنم که برم

من از دیوار پیدا کردم و راضی ام البته هنوز کارآموزم یه هفته دیگه ایتخدام میشم ان شاءالله 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

شغل خونگی گشتم پیدا نکردماز کجا پیدا کنم؟

اینا ک گفتم شغل خونگی بود تو خونه اتون مشغول بشی خودت شاغل 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من تو یکی از آموزشگاه های زبان شهرمون کار پیدا کردم عزیزم

به نظرم برو خانه بازی کودک اونجا مشغول شو یا برو مربی مهد شو 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی