2777
2789
عنوان

واسم مهمون راه دور اومده رفتن پشت هم گفتن غذا خوب نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 35 پست
وااای خیلیا رو دیدم اینجوریین😅😅چقد رو مخن،، دیگه مهمون واسشون میاد تا سر خودشونو نبرن نذارن رو سین ...

وای شوهر من میریم مهمونی هم بقیه رو دعوت میکنه... برگشتنی میگه 300 مونده حسابم... یعنی آدم چی بگه... 

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

وای شوهر من میریم مهمونی هم بقیه رو دعوت میکنه... برگشتنی میگه 300 مونده حسابم... یعنی آدم چی بگه... ...

البته من دیگه عاقل شدم، دیگه خودکشی نمیکنم واسه نهمون😅ولی میرین خونه مردم باخودش مهمون میاره یعنی؟!!؟!!؟! 

بهشت اجباری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من دیگه عاقل شدم، دیگه خودکشی نمیکنم واسه نهمون😅ولی میرین خونه مردم باخودش مهمون میاره یعنی؟! ...

نگاه مثلا میریم خونه خواهرم..یهو میگه شام مهمون من بریم رستوران... اون لحظه هم که آدم نمیتونه هیچی بگه... بعدش ما میمونیم قناعت... البته جدیدا چون خیلی همه چی گرون شده مجبوره رعایت کنه دیگه..یعنی ما بریم مهمونی هزینه چند برابری برای خودمون داره

البته من دیگه عاقل شدم، دیگه خودکشی نمیکنم واسه نهمون😅ولی میرین خونه مردم باخودش مهمون میاره یعنی؟! ...

منم هفته دیگه مهمون دارم.. سعی می‌کنم متعادل باشم بهتره واقعا

وایی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️روش کار کن این عادت و ترک بده 

اینقدر رو مخه.. البته اگر داشتیم خوب اشکالی نداشت... اما همه فکر میکنن خیلی لارجیم اینجور خرج میکنه... چند هفته پیش مصاحبه آموزش و پرورش داشتم کرج مجبور شدم دخترم بگذارم خونه بابام بعد رفتیم.. کلی هزینه راه و هتل و... شد برگشتیم ماشینمون برداشتیم رفتیم خونه بابام که دخترمو بیاریم تو راه ماشین خراب شد کلی هم خرجش شد.. دو روز اونجا بودیم 280 کباب خرید نزدیک 600 تومنم مامانم از کارتمون خرید کرد چون کارت خودش نیاورده بود.یه مقداری هم سوپری خرید کرد آورد برلی بابام.. برگشتنی میگه فقط دویست تو حسابمه برای بنزین... میگم خوب چرا اینقدر خرج کردی؟؟ حال اومدیم خونه تا حقوق بعدی بدن ده روز مونده بود... مامانمم که کلا یادش رفت بده یه مقدار اضافه کاری براش ریختن تا ماه تموم شد... بهش گفتم حق نداری از حالا کارت بگذاری پیش خودت باشه... با هر کی میرفتیم بیرون همینجوری بود.. این سری بهش سخت گذشت یه کم محتاط شده... اینجور مردا اگر بهش. ن خیلی تذکر بدی لجباز میشن.. باید کم بیارن تا بفهمن خرج کردن باید به جا باشه...