2777
2789
عنوان

واسم مهمون راه دور اومده رفتن پشت هم گفتن غذا خوب نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 35 پست

غلط کرده ،همون کبابی رو خودشون قبل اومدن خونه شما میرفتن میخوردن بعد میومدن خونه شما،چه پرررررررررووووو

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استانبولی با گوشت قرمز پختم 

همین تو راهی رو هم من بودم نمیپختم ، اصلا پسر خاله هم مگه میاد خونه ادم؟اونم چند وعده بمونه،خیلی پررو هستن بخدا 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
همین تو راهی رو هم من بودم نمیپختم ، اصلا پسر خاله هم مگه میاد خونه ادم؟اونم چند وعده بمونه،خیلی پرر ...

والا اونم تو گرونی شوهرم واس خرید فلافل کلی غرغر کرد گفت وقتی زنت سالاد الویه نمیخوره خودت برو واسش شام بخر نه به ما میگی

میشه باورکن خیلی زود

مادر بزرگم میگفت خونه مردم که میری محرمت دونستن که راهت دادن تو پس حرمت نگهدار بیرون که اومدی هرکی پ ...

مامان منم همیشه می‌گفت کور و کر و لال برید خونه مردم کور و کر و لال برگردید،یعنب چیزی دیدید انگار ندیدید شنیدید انگار نشنیدید، نیاید بیرون چیزی بگید،اینم می‌گفت شکمتونو خونه خودتون سیر کنیذ

مادر بزرگم میگفت خونه مردم که میری محرمت دونستن که راهت دادن تو پس حرمت نگهدار بیرون که اومدی هرکی پ ...

من همین عادت رو دارم.. من خودم غذا خیلی عالی طعم دار میکنم.... از مرغی که بو زهم بده متنفرم.. شده رفتم خونه مادر شوهرم نتونستم لب بزنم.. با ماست برنمو خوردم.. اما حتی به شوهرم نگفتم... که بعد یه مدت شوهرم گفت مرغه بو بد نمی‌داد.. البته پدر شوهرم درست میکنه.... خواهرم فوق العاده تمیزه،. دختر خالم رفته بود قشم زنگ زدن رفتن خونه خواهرم، خواهرم سه نوع و غذا و کلی چیز میز درست کرده بود... بعد یه مدت از کسی شنیدیم که گفته رفتیم خونه فلانی بعد که ناهار کشید گازشو تمیز نکرد من بلافاصله قبل غدا گازم تمیز میکنم..... واقعا بعضیا حتی چیزی هم نباشه یه چیز پیدا میکنن گیر بدن... خواهرمم گفته بود والا گاز داغ رو تمیز نمیکنن بلافاصله چون منفجر میشه.... اصلا بعضیا کلا تعطیلن

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

والا اونم تو گرونی شوهرم واس خرید فلافل کلی غرغر کرد گفت وقتی زنت سالاد الویه نمیخوره خودت برو واسش ...

واقعا هم خودش باید میرفت میخرید، منم از این مهمونها داشتم ،جاریم هر سال میومد یه هفته میموند هزار تا حرف پشتم می‌رفت میزد

مامان منم همیشه می‌گفت کور و کر و لال برید خونه مردم کور و کر و لال برگردید،یعنب چیزی دیدید انگار ند ...

کاملا حرفش درسته 

این کوری کری لالی رو مادربزرگم برای خونه عروس میگفت وقتی میری باید کور و کر و لال باشی تا باز بخواد بری خونه اش وگرنه پسرتم نمیگذاره بیاد 

والا اونم تو گرونی شوهرم واس خرید فلافل کلی غرغر کرد گفت وقتی زنت سالاد الویه نمیخوره خودت برو واسش ...

انگار بچه سه ساله گفته دوست ندارم.... خوب نخور یا به شوهرت بگو بره بخره.... 

من همین عادت رو دارم.. من خودم غذا خیلی عالی طعم دار میکنم.... از مرغی که بو زهم بده متنفرم.. شده رف ...

منازینا که میرن خونه مردم واسه سوژه پیدا کردن متنفرم، یه جاری دارم وقتی میاد به بهانه کمک کردن(با اینکهه من همیشه اصرار دارم که کمک نمیخوام😐) میاد همه جای خونه رو میگرده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بعدم میرم میگه آرهههههه من کمکش کردم مهمونی داد😶😶😶

بهشت اجباری
کاملا حرفش درسته  این کوری کری لالی رو مادربزرگم برای خونه عروس میگفت وقتی میری باید کور و کر ...

خانواده شوهر خواهرم وقتی میان خونش، حتی اتاق خواب رو میرن میبینن.... تمیزی همه جا رو چک میکنن..زیر مبل چیز میز میندازن بعد بلندش میکنن ببینن تمیزه.. خونشون نزدیگه یهو در میزنن... خواهر باید 24 ساعته مرتب باشه... 

والا... بازم شوهرت... شوهر من باشه بپر میره نصف حقوقمون میده کباب میاره... بعد ما تا دو هفته باید نو ...

وااای خیلیا رو دیدم اینجوریین😅😅چقد رو مخن،، دیگه مهمون واسشون میاد تا سر خودشونو نبرن نذارن رو سینی ول کن نیستن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اصلنم خودم اینجور نبودمااا مدیونی اگه اینطور فکر کنی😂😂😂

بهشت اجباری