2777
2789
عنوان

كسي ميتونه امروز نائبم بشه 😭

151 بازدید | 19 پست

چله ايت الله حق شناس گرفتم 

حدودا يه ساعت طول ميكشه چلش 

صبح كه جا خوندم حس كردم از وسطش پريود شدم اما ادامه دادم فكر كردم چيز ديگه ايي و خيالاتي شدم ولي بعدش متوجه شدم از وسطش عذر برام پيش اومده 

كسي ميتونه امروزو قبل غروب برام بخونه؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی چه کارایی میکنی

منظورته ختمه رو توضيح بدم؟

اول ١٠٠بار الله اكبر 

بعد يك دفعه لعن اخر زيارت عاشورا 

يك دفعه سلام زيارت عاشورا (اونجايي كه نوشته صد بار تكرار شود و السلام عليك يا عبا عبدالله…)

از اول زيارت عاشورا تا ابتداي اونجايي كه نوشته صد مرتبه و لعن هست 

بعد دو ركعت نماز با نيت هديه به عباعبدالله 

١٠٠بار الله اكبر 

زيارت عاشورا با صد بار لعن و صد بار سلام 

دو ركعت نماز به نيت نماز زيارت عاشورا

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
سلام از فردا میخای چیکار کنی؟نائب میگیری؟ 

اره امروز پيام دادم هنوز بهم جواب ندادن ميترسم نرسن يا نبينن تا قبل غروب

اسی بهش باور داری ؟ واقعا جواب میده؟  منم می‌خوام بگیرم ولی میترسم نتونم ادامه بدم چون میگن با ...

اره منم گذاشتم تو محرم رعايتم زياد ميشه اميد خدا انشالله بده

حیفکه تا شب همش توماشینم ...

😭

اسی جان میخونم برات غصه نخور الان شروع میکنم تموم شد بهت خبر میدم برای منم دعا کن یه ساعت طول می کشه ولی بعد تموم شد بهت پیام میدم اینجا باشه؟ 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
اسی جان میخونم برات غصه نخور الان شروع میکنم تموم شد بهت خبر میدم برای منم دعا کن یه ساعت طول می کشه ...

امروز رو ميتونين بخونين ؟

آره دارم میخونم

ميگم اگه سختته يه نفر ديگه پيدا شد

گفتم مديونت نشم به وقت