2777
2789
عنوان

بیاین یه تازه واردوکمک کنید💔🥲

199 بازدید | 24 پست

دوستان یکمی مشکلم طولانیه یکم حوصله بزارین بخاطرخداکمکم کنیدببینم میتونم ازشرتیکه های مادرشوهرخلاص شم یانه

بنده ۲ ساله که متاهل شدم و۸ماهه سرخونه زندگی خودمم

تادوسال پیش مشکلی توی پریودی نداشتم،به جزدردخیلی شدیدکه هردکتری رفتم گفتن طبیعیه یمدت مفنامیک اسیدبهم دادن ولی دیدم اذیتم میکنه دیگه قرص نخوردم وهربارپریودمیشدم سرم میزدم ویه امپول مسکن(پیروکسیکام)

بدازنامزدی یباره پریودم بهم ریخت ودوماه عقب انداختم،دکتررفتم بدازمایش وسونوگرافی گفتن مشکلی نداری!هشت تاآمپول پروژسترون زدم تاپریودشدم

ودوباره این پروسه ی بهم ریختگی بودویبار۴۰روزیبار۵۰روزعقب میوفتاد

تااینکه دوباره یه دکتردیگه ای رفتم وگفتن علائم تنبلی تخمدان داری ودوباره بهم آمپول پروژسترون دادوقرص دوفاستون اما یدوره 

به خانوم دکترگفتم دوره ی قرص تموم شدبیام گفت نه نیازی نیست وهمین قرص کافیه

تااینکه سه ماه پیش رفتم پیش یه دکتردیگه که دیگه خیلی تعریفشونوشنیده بودم

سونوگرافی وچکاپ ومعاینه انجام دادن ،گفتن تخمدان ورحمم سالمه وتوازمایشاتم هیچ مشکلی نیست فقط کم خونی دارم که خب این کم خونی ارثیه 

حالادو دوره دوفاستون مصرف کردم پریودام منظم شده ولی این دوره ازروز۱۳دوره تاامروزکه ۷روزمونده به پریودم لکه بینی قهوه ای رنگ دارم بامطب دکترم تماس میگیرم پاسخگونیستن 

بازخودم رفتم ازمایش بتادادم اونم جوابش ۱۰بود ازعلائم تنبلی تخمدان،فقط بهم خوردن سیکل پریودی وکسلی وچاقی رودارم

چون توی این دوسال تقریبا۱۵کیلوچاق شدم🤦🏻‍♀️ اینم بگم،تواین ۸ماه هیچ جلوگیری خاصی نداشتیم وطبیعی یوده جلوگیریمون حالاگاهیم اتفاق افتاده که جلوگیری نداشتیم 

ولی باردارم نشدم بااین حال

حالاچیکنم علما🥲💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا الان حامله ای داره لانه گزینی میکنه عزیز گفتی لکه قهوه‌ای دیدی دیگه؟ 

اخه آزمایش بتادادم ،خانومه توازمایشگاه گفت منفیه البته سری قبل بتام۰بود ایندفه ۱۰شده

اره قهوه ایه 

اخه آزمایش بتادادم ،خانومه توازمایشگاه گفت منفیه البته سری قبل بتام۰بود ایندفه ۱۰شده اره قهوه ایه&n ...

هنوز مشخص نمیکنه یه یک هفته دیگه آزمایش بده یا بی بی چک بزن مشخص میکنه چون گفتی لکه قهوه‌ای داری احتمالا الان داره لانه گزینی میکنه تو دیواره ها رحمت عزیز 

هنوز مشخص نمیکنه یه یک هفته دیگه آزمایش بده یا بی بی چک بزن مشخص میکنه چون گفتی لکه قهوه‌ای داری احت ...

وای خداکنه اینجورباشه🥺میترسم ازاینکه مشکلی داشته باشم برای بارداری یا مادرشوهری دارم بخداا🥺هنوز۸ماهه زیریه سقفیم ولی انقددخالت میکنه هربارپیش فامیلاشون جم بشیم میگه دعاکنین این عروسم بچه دارشه زود

چند سالته مگه هی این مادر شوهر افتاده به جونت 

۲۲سال🤦🏻‍♀️شوهرم که اصلابچه نمیخوادمیگه هنوزشرایطشونداریم ،خودمم دوست دارم اززندگی دونفره فعلالذت ببرم ولی انقدمامانش توگوشم خونده همش میترسم میگم نکنه نازایی داشته باشم

۲۲سال🤦🏻‍♀️شوهرم که اصلابچه نمیخوادمیگه هنوزشرایطشونداریم ،خودمم دوست دارم اززندگی دونفره فعلالذت ب ...

نه بابا آنقدر خودتو عذاب نده الان من دوتا دارم عینه کوزت اینو بگیر اونو شیر بده اینو حموم کن اونو پوشکش عوض کن اینو بخوابون اونو غذا بده پدرم در اومد 

تازه جثه ای هم ندارم درد نمیتونم تحمل کنم خیلی کار سنگین انجام بدم... شبا سرم رفت رو بالشت خبرم نمیش ...

عزیززززززم....من حالاشوهرم مخالف سفت وسخته🤦🏻‍♀️نمیتونمم راضیش کنم مامانش موش میدوونه😅