2777
2789
عنوان

عاشق عطر و بوی روغن حیوانی ام تو غذاها

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 49 پست

چند ماهه فقط روغن حیوانی میخرم برای پخت و پز و سرخ کردن  دیگه عادت کردیم به مزش

سعی کنید کمتر روغن آشغال بخورید

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اره کلا ما روغن صنعتی رو حذف کردیم از غذاهامون. واقعا عالیه

شما از کجا میخرین من از روستای خودمون میارم خیلی عالیه

سال ۱۴۰۴ با لطف خدا به تمام آرزوهام رسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای اصلا دوست ندارمو حالم بد میشه، من حتی اصلا الان چند ساله که حتی  گوشت قرمز هم نمیخورم چه برسه به روغنش، یادمه بابا بزرگم اینا روی برنجشون همش  روغن گاوی داغ شده  میریختن و میخوردن و حتی یه بار هم نشده که روغن گادی نخورن. بابا بزرگم 110 سال فقط عمر کرد، همه غذاهاش با روغن گاوی و از زمینهای کشاورزی خودش بود

روغن ما اصلا چیز وحشتناک خوبیه تو هیزه میریزم یک بویی میگیره بعضی از ترک ها دیدم دنبه آب میکنن اون ...

عزیزم روغن دنبه رو اگه اصولی بگیری وبدون بو باشه خیلی عالی وخوشمزه میشه.من چندین ساله استفاده میکنم واصلا بو نداره.تو قرنه سبزی عالی میشه

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
روغن ما اصلا چیز وحشتناک خوبیه تو هیزه میریزم یک بویی میگیره بعضی از ترک ها دیدم دنبه آب میکنن اون ...

شما هم کرمانشاهی هستین؟

من خودم کره میکیرم روغنش رو درمیارم.

دنبه هم همینطور خودم درست میکنم روغنش رو

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

من‌ خودم درست میکنم میریزم توی هیزه(اسم ظرف جای روغنه که از پوست گوسفند درست میشه)عالیه😋

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
عووق 🤢🤢🤢🤢🤢

اینو باید برای های سرخ کردنی و جامد بزاری عزیزم نه روغنی که هیچ ضرری نداره و کلی هم خاصیت داره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
واااای اصلا دوست ندارمو حالم بد میشه، من حتی اصلا الان چند ساله که حتی  گوشت قرمز هم نمیخورم چه ...

بخاطر اینکه ارگانیک و با روغن های آشعالی که میخریم قابل مقایسه نیست