2777
2789

برای کسانی که در جریان نیستن میگم

همسر سابق شوهرم مزاحمت ایجاد میکرد هی به شوهرم پیام میداد و میگفت دوست دارم بیا منو بگیر و....

من هم رفتم در خونش سروصدا کردم ک دست بردار از زندگی من

امروز باز زنگ زد ولی شوهرم حسابی زد تو بالش

شوهرم گفت اون زن منه یبار دیگه اضافی حرف بزنی من میدونم و تو

شوهرم گفت این چند سال زن من باتو کاری نداشته کسی مزاحمت شده بوده؟نه

ولی تو چوب کردی تو لونه زنبور اونم واکنش نشان داده  حالام اگه کرم نریزی کسی باهات کاری نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ثابت کرده همیشه گرایش خاصی بین زن وشوهر اول هست مخصوصا زمانیکه مدت زیادی ازازدواجش گذشته باشه هرگز نمیتونن همو فراموش کنن و بیشتر وقتها رجوع میکنن یا باهم‌درارتباطن به خاطر خاطرات و وابستگی ها ودلبستگی البته منظورم به شما نبود ولی حالت کلی همینه 

شوهر منم با دختر داییش نامزد بود طلاقش داد منو گرفت

بیچاره تو این۱۳ سال جز ت  چند تا عروسی نه دیدمش نه حرفی ازشون شنیدم کلا میدونم مقصر خانواده فضول شوهرم بودن که جداشون کردن ...الان ۳۸ سالشه هنوز مجرده آنقدر داغونش کردن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تجربه ثابت کرده همیشه گرایش خاصی بین زن وشوهر اول هست مخصوصا زمانیکه مدت زیادی ازازدواجش گذشته باشه ...

خب معلومه آدم چند سال با یکی سرشو رو یه بالش بزاره مگه میشه فراموشش کنه به این راحتی

دایی من پارسال جوون فوت شد از سرطان  زنشو طلاق داده بود چون کلا تو دعوا بودن هم این زن گرفته بود هم اون شوهر کرده بود ولی تو خاکسپاری میگفتن زن قبلی آنقدر گریه کرده شوهرش گفته پاشو برو ختم آرووم شی ولی بیچاره رو نداشت بیاد خواهراش اومده بودن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ناراحت نمیشی وقتی میبینیش؟

نه بخدا اصلا از دور همو می‌بینیم اون که کاری نداره تازه دلم براش میسوزه آخه اومدم اینا خیلی تو زندگیم فضولی کردن حتی منم داشتن طلاق میدادن ولی من صبرم زیاد بود 

تجربه ثابت کرده همیشه گرایش خاصی بین زن وشوهر اول هست مخصوصا زمانیکه مدت زیادی ازازدواجش گذشته باشه ...

همسرم امروز گفت حالا فهمیدی چرا طلاق گرفتم؟

شوهرم میدونه اون چیه دیگه

خیلی مزاحم میشه

بخدا تصمیم دارم جدا بشم از دستش

من حتی وقتی زنگ میزنه هم ناراحت میشم

ببین من وقتی اومدن خواستگاری اول بهم گفتن نامزد داشته 

پس باهاش کنار اومدم که بعله رو گفتم 

تو نباید کم بیاری ببین شوهرت سر چی اونو طلاق داده تو اون کارهارو اصلا تکرار نکن وحساسترش نکن اینطوری هم که میگی تو دوست داره که اومده گرفته اصلا بهش بها نده و فقط رو محبت به شوهرت تمرکز کن اکر بچه نداری زود اقدام کن تا جاتو سفت کنی 

ببین من وقتی اومدن خواستگاری اول بهم گفتن نامزد داشته  پس باهاش کنار اومدم که بعله رو گفتم&nbs ...

میترسم از بچه

خیلی دلم میخواد بچه داشته باشم

اما میترسم اگه طلاق بگیرم چی میشه بچه

ترس شدید دارم از بچه داشتن 

همسرم امروز گفت حالا فهمیدی چرا طلاق گرفتم؟ شوهرم میدونه اون چیه دیگه خیلی مزاحم میشه بخدا ...

میخوای جدا شی؟!!!!

چقدر زود جا میزنی فکر میکنی اون زن برای چی برگشته چون رفته دور دنیارو زده دیده از شوهر تو بهتر گیرش نمیاد برگشته با این فضاحت داره التماس میکنه 

پس تو عاقل باش کار اونو تکرار نکن بشین محکم سر زندگیت کم نیار هرروز با شوهر عزیزت عشق وعاشق بازی کن 

من هرروز شوهرمو میبوسم قربون صدقه اش میرم

میترسم از بچه خیلی دلم میخواد بچه داشته باشم اما میترسم اگه طلاق بگیرم چی میشه بچه ترس شدید دارم ...

بچه دار بشی اگر شوهرت آدم حسابی باشه علاقه اش به تو چند برابر میشه چیزی فراتر از همسر میشی